akin ipekce 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ipekce
  2. akin akin anadolu
  3. akin akin kompela
  4. akin
  5. ata akin
  6. akin akin
  7. akin var akin
  8. cem akin
  9. can akin
  10. akin sel

© 2008 - uludağ sözlük

akin ipekce başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. akin ipekce ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu akin ipekce nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hsyn » geceyi bir sozluk yazarinin boynunda gecirmek » isle of wight » besiktasimiz » izmir in kizlari » i fuck on the first date » elisa » homofobi » biz ikinciyiz ama bizimki 77 santim » mp3 calabilir a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games