akim akim sozluk 

kapat
  1. sözlükte zaman zaman ortaya çıkan akımları anlatmaktadır.

(bkz: hastane akımı)
    (bkz: taksi durağı akımı)
    (bkz: ingilizce akımı)
    (bkz: matematik akımı)
    (bkz: reklam akımı)
    .
    .
    .
    .
    .
    (bkz: indüksiyon akımı) *
    #815835 (kutupsal form, 04.11.2006 23:33 ~ 23:36)

© 2008 - uludağ sözlük

akim akim sozluk başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. akim akim sozluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu akim akim sozluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mamma mia » sol frame in eski sevgili ile dolmasi » turkiye faili mechuller ulkesi olmaktan cikti » sozlukculerin gordugu enteresan ruyalar » hellas » hakliyiz kazanacagiz » kinder supriz karpuz » herkes evine » mutlu olmak icin » ilana yahav » can sikintisindan 31 cekmek » discover channel in marmaray belgeseli » otomatizm » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » kursun kalemin arkasina permatik sapi takmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » darwin in olmeden onceki son namazi » sobali ev » salak forward mail kullanarak din e saldirmak » kari isterem » apostasy » uretim cini » dimitar ivankov » solculari tanidikca hayvanlari sever oldum » kucukpark » cheapdeath » 6 ayda bir arayan sevgili » giranta » tatar milli futbol takimi » i m so lonesome i could cry » sabah sabah cikardiniz beni yoldan