akilsiz vatanseverlik 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. akilsiz yazar
  2. akp ye oy veren akilsiz ve bos insan
  3. zeki ama akilsiz insan
  4. vatanseverlik
  5. sozde vatanseverlik
  6. vatanseverlik ve milliyetcilik
  7. arabanizin dikiz aynasini kiran akilsiz top
  8. akilsiz kasabin gerisine kacar masadi
  9. akilsiz basin cezasini ayaklar ceker
  10. vatanseverlik bir alcagin son siginagidir

© 2008 - uludağ sözlük

akilsiz vatanseverlik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. akilsiz vatanseverlik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu akilsiz vatanseverlik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» badi ekrem » test cozerken muzik dinleyen hoduk » en son kim koydu » adamotu » robinho nun aziz baskanim beni de al demesi » yenilgilerden sonra kalan mac sayisini hesaplamak » izmir » supermen » abdullah ocalan » firat haber ajansi » super mario nun cocugu olmak » pablo escobar » bekaret onemsizdir diyen kiz » ne zaman adam oluruz » yaran msn nickleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 52 bin kisi nasil susturulur » deniz feneri dernegi » matias emilio delgado » kumarda kaybettim askta kaybettim » jean valjean » hala basliklari alt alta okuyan sozluk insani » tabutta yarim vole » esra ceyhan » coca cola » ucak gemisi yapmak » vacuum cleaner » thunder ekmegi » ne olacak bu fener in hali » gama bomb » mufredata uymadan ders vermek