akilli role 

kapat
  1. Bildimiz plclerden farki giris/cikis sayisinin az olmasidir. Smart relay yada Miniplc olarakta bilinir. Gunumuz Miniplcleri komut cesitliligi ve ek moduller bakimindan normal plcler gibidir. Mikro işlemci tabanlıdırlar. Zamanlama, sayma ve lojik işlemler yapabilirler. Ilk yapilanlari basit kontrol islemlerini gerceklestiriyordu fakat yeni versiyonlariyla PID kontrolu, Modeme baglanabilme, Ag uzerinde calisabilme gibi ozellikler bulunuyor.

Turkiyede bulunan bazi miniplc cesitleri:

COMAT - ComatBoXX - Elektro A.Ş.
    Siemens - Logo - Siemens
    Mitsubishi - Alpha Serisi - GTS A.Ş.
    Moeller - Easy - Moeller
    Omron - Zen - Omron Electronik LTD.
    Telemecanique - Zelio - Schneider Elektrik San. ve Tic. A.Ş.
    BKS Bil. ve Kont. Sis - MP serisi - Yerli üretim
    Gürbüzoğlu Elektronik - Gemo - Yerli Üretim
    #1887256 (cLktrk, 08.07.2007 23:35)

© 2008 - uludağ sözlük

akilli role başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. akilli role ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu akilli role nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deniz yildizi » uludag sozluk un yonetim sekli » ahmet yildiz olmedi » kanal tedavisi » yeni uuser olacaklara nick onerileri » oklahoma city thunder » yazida verilen gulme efektinden karakter tahlili » ozkan oksuz » medyum memis in keto yu dovmesi » the shawshank redemption a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games