akilli olun ocagi getirirm lan buraya 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. uyumlu olun mutlu olun
  2. akilli insanlarin akilli insanlarla mutlu olmasi
  3. devlet bahceli akilli olsun akilli
  4. okan bayulgen akilli olsun akilli
  5. funda arar akilli olsun akilli
  6. uludag sozluk akilli olsun akilli
  7. eksi sozluk akilli olsun akilli
  8. eski sevgili akilli olsun akilli
  9. ulu sozluk yazarlari akilli olsun akilli
  10. haham akilli olsun akilli

© 2008 - uludağ sözlük

akilli olun ocagi getirirm lan buraya başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. akilli olun ocagi getirirm lan buraya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu akilli olun ocagi getirirm lan buraya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ayak bakimi » isletme » ben kimim » bu bir skandal » radyo sol » teksir kagidi » erzincanspor » seninki kac santim » disko krali » ucuzlere verilebilecek isimler » intense rock » dovulesi dizi karakterleri » kemcuk agizli » envlusyon melankolisi » steven gerrard in yuzunun hep asik olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir bucuk iskender yaninda light kola » matematik fikralari » golf » kimiz » slovenya » sikinti » gammaz olmak isteyen uuserlarin vaadleri » uludag sozluk moderasyonu » ozkiyim dusunceleri » bir boka benzemeyen komunist eylemleri » katapleksi » yeni baslayanlar icin afrika » twelve » bir kadinin en seksi oldugu an » kursun kalemin arkasina permatik sapi takmak