akilli maymun ve kopek 

kapat
  1. hayvanların bazen insanlardan daha mantıklı davrandıklarını düşünmemize neden olan vidyonun adı. link mi istiyorsunuz? buyrun *
    http://www.akilli.tv/vide...illi-maymun-ve-kopek.aspx
    (felixdecat, 08.05.2008 14:30)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» golge » cmylmz dvd » roberto carlos un galatasaray i pek tanimamasi » entry ve nick uyumu » within temptation » sago yine kasmis » kabiz yogurdu » ikinci bayezid kulliyesi » iibf mezunlarinin calistigi sektorler » denizli den duyulsun » mutlak seveceksin beni » musluman ulkelerin gelisememesi » lan o ne » rob roy » yeni uuser olacaklara nick onerileri » degisim » her sey insanlar icin » otobuste hamile kadina yer vermeyen yasli » numb » fenerbahce » arx fatalis » aysem » kirletmek guzeldir » cince » mehmet liberal » kadikoy den duyulsun » emmaline » terk edilmek » gonzales a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa