akil hocam 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. akil akil gel kicima takil
  2. akil akil gel takil
  3. hocam hocam
  4. hocam
  5. hocam ara verelim
  6. hocam nerelisiniz
  7. sorma hocam
  8. sevgili hocam
  9. ates var mi hocam
  10. sana kiz mi yok hocam

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bin yapi » inquire » sehirlerarasi otobuslerde yasanan dumur olaylar » alem got olmus gotlerde mudur » kayganak » hellcommander » oblivion » bana soz ver » kim kardashian » bilkant » turkculuk » anlattikca yalnizlasmak » rizeli olmak » abba » kestane gurgen palamut » international football association board » rehab » i love you » nilinci » uludag sozluk un besinci neslini silmek » abdullatif senerin parti kurmamasi » erman toroglu » boga burcu kadini » altinci uluslararasi turkce olimpiyatlari » neseye sarki » pcos » ergun poyraz » ey gaziler » vatandas vatandasligini bilecek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa