akil gulu 

kapat
  1. argoda; çok biLmiş hatun..
    #2068560 (Tucimania, 04.08.2007 15:25)

© 2008 - uludağ sözlük

akil gulu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. akil gulu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu akil gulu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» agacta toplanip asagidaki arabalara sican kuslar » ipsiz recep » rising sun over europe » klorin » odp nin deniz feneri afisine sansur uygulanmasi » dunya » cikar ustundekileri ne dedigin anlasilmiyor » bir sigara birakma yontemi olarak sms » ben insaati da futbolu da sizden iyi bilirim » aksam oldu huzunlendim ben yine » ilk cinsel deneyimini erkekle yasayan erkek » gunluk dil » votka » sozluk yancilari » i love you baby diyen bebek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » guler erkan » second life » 6 ekim 2008 besiktas hacettepe maci » olum vurusu » turk kadini » yarim kalmak » aktutun karakolu » scarified » ceza muhakemesi kanunu » afrika savanlari » milli egitim bakanligi bursu » g dogu anadolu dusuk yogunluklu savas komutanligi » birim bir allah » baklava » piercing yaptirip ana babadan saklanmak