akil akil gel kicima takil 

kapat
  1. sonunu düşünenen kahraman olamaz mantığıyla ters düşen, işini kendi aklıyla yapmayanların ödünç fikirlerle yarı yolda kalması olan, aslı akil akil gel cengele takil olan mahalle deyimlerinden.
    #338681 (scarface, 12.06.2006 12:49)
  2. aptal sözlere karşılık sarf edilen cümledir.
    #338701 (LocK, 12.06.2006 13:00)
  3. süper bir söz ya atalarımı seviyorum. *
    #1770128 (fehimsiz ekmek, 15.06.2007 01:21)
  4. (bkz: muzo)
    #2930694 (nedir yani, 01.02.2008 12:24)

© 2008 - uludağ sözlük

akil akil gel kicima takil başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. akil akil gel kicima takil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu akil akil gel kicima takil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» harakiriye niyetlenip kakara kikiri yapan japon » ksilem » luxemburg » hurriyet gazetesinin kendiyle alakasiz reklamlari » erzurumlu diyaloglari » baskanim beni al » gecen hafta girilen entry » hayatta ilk defa muz yemeye calismak » burhan altintop » friedrich wilhelm nietzsche a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci