akif 

kapat
  1. kendini bir şeye adamış olan.
    #111187 (sıçtırtma lamasına, 12.03.2006 04:06)
  2. bir erkek ismi
    #111309 (narsil, 12.03.2006 07:56)
  3. (bkz: mehmet akif ersoy)
    #513476 (Gerko, 08.08.2006 16:56)
  4. ibadet eden, ibadetle uğraşan manasındadır. *
    #585184 (paradigma, 28.08.2006 17:36)
  5. bir zamanlar radyolarda reklamlarını dinlediğimiz çamaşır suyu markası.

ninem akif kullanırdı
    annem akif kullanır
    ben de akif kullanıyorum
    akif çamaşır suyu

fiyatlar aşağı
    satışlar yukarı
    akif
    çamaşır suyu
    #817258 (piri reis, 05.11.2006 09:43)

© 2008 - uludağ sözlük

akif başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. akif ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu akif nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» senin isin ankaradan bozuk yegenim » doom gibin » abdurrahman yalcinkaya istifa etsin » bavulunu toplayan dede » cehennem degnekcisi » cnn » mute » unplugged in new york » agacta toplanip asagidaki arabalara sican kuslar » rock muzik dinlerken kafayi sallamak » kaleci sacli adam » otherside87 » lens » m m m » zall in buyuk acmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » facebook taki fotograf yorumlari » uludag sozluk arap klonundan basliklar » aydogan babaoglu » britney spears » this ain t a love song » uludag sozluk e yabancilarin talip olmasi » yaran facebook yorumlari » galatasaray a on libero adaylari » fenerbahce huzurevi » july » google guvenli arama » uludag insaat » kaybetmek » coco loco » kars fen lisesi