akif mustafa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. akif bey
  2. akif
  3. akif ersezgin
  4. akif beki
  5. akif pirincci
  6. akif ekici
  7. akif akkus
  8. akif oktay
  9. akif gulle
  10. telgrafci akif

© 2008 - uludağ sözlük

akif mustafa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. akif mustafa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu akif mustafa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» belizelilerin sozluk yazar olmasi » cizlavet » nihat genc » simdi kim aihm le ugrasacak lan » universite ogrencilerinin yiyip icip seks yapmasi » kecilere prezervatif takmak » kumarda kaybettim askta kaybettim » trabzonspor » zekeriya oz » cebinde akrep olan erkek » turkiye kurtlerindir » kiyamet gunu » koc burcu kadini » max bendo » onur belge » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fethullah gulen cemaati » kendi kalesine nefis bir gol atan futbolcu » basliklari alt alta okumak » mutfak robotu » alphawezen » unknown artist » sozlukteki mal kizlar » sinifta askiliklarin yaninda oturmak » bekaret onemsizdir diyen kiz » kvk » aktutun karakolu » vonal » eski sevgili ile turkiye arasindaki benzerlikler » takimi tarafindan deplasmanda unutulan futbolcu » carsi tassak gecmeye de karsi