akd u hall 

kapat
  1. Bir edebiyat terimi olarak nesir bir eseri nazıma, nazım bir eseri nesire çevirmeye denir. Kelime anlamı düğümleme ve çözülmedir.
    #2003744 (muhasebeye giris, 24.07.2007 23:46)

© 2008 - uludağ sözlük

akd u hall başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. akd u hall ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu akd u hall nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nikahta gelinin ayagina krampon ile basan damat » psikofarmakoloji » eskisehir artik bir zirve yapiverelim zirvesi » osasuna » hipofaji » bakkal insani » resat calislar » askin insana yaptirdiklari » lynyrd » kizkardesin enteresan yemek yapma meraki » carolus linnaeus » ilce semt takimi tutanlar » tanri peygamber sag sol turk kurt yarak kurek » uludag sozluk » suni cim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sigara almaya cikip 18 sene donmedim sevdicegime » 12 ekim 2008 ust duzey pkk lilarin vurulmasi » sozlukteki bolucu patlamasi » aglarken gulebilmek » gitme diye yalan bile soylerim » masonluk » ayak bakimi » izmir turkuleri » anadolu rangers » letarji » treewalk » candan ercetin » askta cok ince hesaplar yapmak » ejekulasyon » el ele tutusmak istemeyen sevgili