akasuna no sasori 

kapat
  1. akatsuki birliği üyesi Suna köylü kuklalarıyla ünlü naruto karakteri.
    #3270925 (akasuna no sasori, 14.04.2008 22:46 ~ 16.04.2008 02:24)
  2. naruto dan bir karakter.
    #3270934 (soniamania, 14.04.2008 22:48)
  3. Çaylaklık dönemini, hızlıca atlatabilmiş yazar, kendileriyle 'random' şekil de tanıştık aslında nasıl olduğunu pek iyi hatırlamamaktayım. Yan fakülte öğrencisi, Geleceğin bill gates'i, iki hayalperest arasında geçen konuşma:

cherubim: ben bundan 20 yıl sonraki venedik bienalinin küratörü olucam. Bienali yöneteceğim Geleceğe dair en uçuk hayalim budur.

akasuna no sasori: Ben de geleceğin bill gates'i olacağım tüm dünyayı yöneteceğim.

cherubim: bi'de 30 yaşına gelmeden, izlanda, nepal ve peru'nun kendi çektiğim fotoğraflarla, albümlerini yayınlayacağım.

akasına no sasori: o albümü yayınlamak için benim yazdığım grafik tasarım programlarına ihtiyacın olacak cherub, seni de yöneteceğim nihahaha!

cherubim: hımk?!?
    #3276606 (cherubim, 16.04.2008 10:17)
  4. hoş gelmiş, nesildaş yazardır.
    #3276796 (yuzyillardir akan cesme, 16.04.2008 11:05)

© 2008 - uludağ sözlük

akasuna no sasori başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. akasuna no sasori ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu akasuna no sasori nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ui » hide and seek » muayene » cebelitarik » ashtarte » atonement » zeliha etoz » trafik kazasi » mizah dergilerinin iki yuzlulugu » entry deki hatali bolumu buraya belirtiniz » eh iste » prezervatif » profil takipcisi » ciftlik » cirkince » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mongol » ethernet girisi » ilker basbug » umit fakirin ekmegi ise obez oldum sayende » kamikaze ustune harakiri » araba ittirmek » liman von sanders » kastanyet » b 58 » 1000000000000000000000000 » les miserables » marjinal fayda » navlun » kizlara yuz vermemek » 10000000000