akademik personel ilani 

kapat
  1. üniversiteler tarafından araştırma görevlisi , yrd. doç. dr. , doç. dr. , prof. dr. alımı için gazetelere , internet sitelerine verilen ilanlardır.
    #2367586 (laedri, 23.09.2007 18:43)
  2. Anadoludaki çoğu üniversitelerin verdikleri ilanlar, adrolara önceden alınacaklar belirli olduğundan bu kişilerin özelliklerini içerir ve ilan'a sadece bu şartları taşıyan yani alınacak kişilerin başvurması sağlanır.

Büyük üniversitelerde torpil sorunsalı daha azdır.

Özellikle akp döneminde açılan yeni üniversitelere alınacak personeller için verilen ilanlar incelenirse kadroların çoktan imler tarafından doldurulduğu görülebilir.

Biyoloji bölümüne alınacak öğretim görevlisi için ingiliz dili ve edebiyatı mezunu olması şartının yer aldığı bir ilan ne kadar ciddiyetle ele alınabilirki .
    #2367597 (redfather, 23.09.2007 18:46)
  3. akademik kariyer hayali ile yanıp tutuşanların heyecanla beklediği ilandır.
    *
    #2367614 (la douce, 23.09.2007 18:50)
  4. bir çoğu en az ales ten 70 üds den 50 puan limitine sahip ilanlardır.
    #2367627 (oyuncakbulut, 23.09.2007 18:52)
  5. akademik personel olmak işte benim hayalim (bkz: hayaller de bir gün gerçek olur)
    #2369232 (aliniyesta, 23.09.2007 23:38)

© 2008 - uludağ sözlük

akademik personel ilani başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. akademik personel ilani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu akademik personel ilani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» otoyol ve koprulerin ozellestirmesi » beer beer » sudan » uludagsozluk » olme esegim olme » balkona tanga asan aparman sakini » locked out again » sozlukteki izmirli yazarlar » komunistlerle fasistlerin el sikisip barismasi » elena isinbayeva a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games