akademik deli 

kapat
  1. private'daki deli benim tanidigim kadariyla karaktersiz bi adamdir. bilmem kacinci master'ini yapmaktadir. su yasina glmis bi baltaya sap olmamis bi insandir. ingiltere'deydi en son, sonra napti bilmiyorum. eksi'den ayrilmasi da olayli olmustur, feci ayar yemistir evet...
    izmirli bi de bu. bi ara su gavur muhabbetine takmisti kafayi.
    neyse yaa bana ne elin delisinden.. gul gibi deeli'miz var burda.
    #29578 (child, 20.01.2006 20:47)
  2. sözlükten sözlüğe dolaşarak sanal alemde masturbasyon yapan bir zavallı kalem. Allah kimseyi gerçek hayatta arkadaşsız bırakmasın. üzülüyorum bu kişiye. Psikolojik desteğe ihtiyacı var.
    #31468 (escape, 21.01.2006 22:48)
  3. private sözlukte admin veya mod olmamasına rağmen çok sıkı kollanan adamdır. bir gecede ona laf attı diye iki kişiyi siteden kovduklarına şahit olunmuştur. genelde din düşmanlığı içeren seviyesiz yazıların sahibidir. sözlüğün başında dünyayı kurtardığını zannetme zaafiyeti içerisindedir. hiçbir kavgadan mağlup ayrılmaz. sebebi ise hakemler hep ondan taraftır. rakip hemen kırmızı kart görür.
    #40766 (palta, 27.01.2006 12:25)
  4. genellikle tüm hocaları bu sınıfa sokabiliriz.
    #40814 (trda, 27.01.2006 13:42)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

akademik deli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. akademik deli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu akademik deli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about akademik deli. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gerdek gecesi diyaloglari » yaran carsi tezahuratlari » amir banka » karagumruk yanmasin analar aglamasin » carkifelek » bilimsel yontem » 89 com » youtube a girmenin alternatif yollari » nazli nazli » tenna » msn de vedalasmayi uzatan insan modeli » kuranda her gecenin cocuklara isim diye verilme » kapi acik arkani don ve cik » agnostic » beretta 16 lisi » topallar » odtu tip » bosnak yemekleri » bostanci gosteri merkezi konserleri » bitki ortusu » click » left 4 dead » oglanimsi » ahmet haluk yuksel » jedi mind tricks » unlulerden duymak istenilen sozler » killari kestikten sonra penisin buyuk gozukmesi » dikis makinesiyle dikis diken yan komsu » chp nin universite ogrencilerine takmasi » gammazi gammazlayan gammazi siklemeyen gammaz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » daniel guiza nin gol atabilmesi icin gerekenler » nida ates » arapaima gigas » yillik fotografini aynadan cekmek » cuneyd suavi » seagull » bir japon ve cinli arasindaki farklar » yine mi lan » agir misafir » pisssmi teyzeleri