ak sigorta 

kapat
  1. dosyaları reddetmek için türlü bahaneler arayan, müşteriyi yalancı durumuna sokan şirket. daha ilk kazanızda ödeme yapmamaya kalkışan sigortacı. (bkz: hayal kırıklığı)
    #3299064 (gilda, 21.04.2008 12:15)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ak sigorta başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ak sigorta ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ak sigorta nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ak sigorta. Copyright of the articles are belong to their authors.

» erotik sozler soyleyen kiz » kotayi asma sebepleri » siyah ojeli topugu yara bantli 42 numara kiz ay » turk edebiyatinda ilk mutasavvuflar » periderm » benimo » cikolata kutusunda yalniz kalan bitter cikolata » 89 com » yaran carsi tezahuratlari » hayao miyazaki » kaca gidiyorsun » travesti msn adresleri » 3 saniye kurali » siyasi harita » bakarsan bag bakmazsan dag olur » dilber kocarslanli » sizofren » prying open my third eye » yogusma » kam » ada futbolu » cocukken yapilan salakliklar » bir gun beni arzularsan » atm den cektigi parayi sayan insan » vapurda sessiz sessiz aglayan kiz » istanbul ankara 1 saat sana sevgim 24 saat » kedi sever yazarlar » sik gibi kalmak » pakistan » jamaika » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ankara 19 mayis stadyumu » darussafaka cooper tires » arthropoda » kucuk liseli xler » lustral » she is suffering » arjantin » conspirator » veysel karani » besinci nesil aylaklar