ak akcenin kara gun icin olmasi 

kapat
  1. atalarımın bok yemesi. tanım süper oldu lan *

amerikan ekonomik krizi ile , özellikle stratejik ortağımız izlanda'nın fezadan sırt üstü salto çakılması ile ayan beyan ortaya çıkmıştır bu gerçek, yastık altında saklanan dolarlar, memişbankta yatmakta olan banknotlar, yatağın, döşeğin altına saklanmış altın parçaları ekonomiye büyük sekte vurmaktadır, hepinizin bileceği üzere,
    halbuki atalarımızı dinlemeyip bu yastık altında zıyan-ü heba olan sermayeyi eknomiye sürsek ekonomik çarklarımız hızlanır,
    hemde izlanda konumunda kucağa düşmeyiz...

bundan daha kara gün mü olur lan sevgili ak akçeciler,
    çıkarın şu paranızı,
    batıyoruz lan,
    yaşasın alış veriş çılgınlığı...

ha bu arada sözlükçüler boşuna mı maaş alıyor,
    bak deli gibi başlık sıçı.. ea pardon açıyoruz.
    #4071390 (koca haydar, 10.10.2008 21:53 ~ 21:55)
  2. ak göt ile kara götün ortaya çıktığı zaman değeri anlaşılacak ata şeysi.
    #4071498 (antilopyawrusu, 10.10.2008 22:13)
  3. ak akce ve ak ampul kara gün icindir.
    önce ak ampul, sonra da ak akce gelir.

ak akce kara gün cattiginda, kara günden kurtulmak icin;

ak ampul ise, o ak akcenin devreye girecegi kara günleri yaratmak icin, vardir.
    #4071511 (kararti, 10.10.2008 22:16)
  4. (bkz: damlaya damlaya göl olması)
    (bkz: saklanan samanın zamanının gelmesi)
    #4071527 (icimdeki deniz, 10.10.2008 22:19)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ak akcenin kara gun icin olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ak akcenin kara gun icin olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ak akcenin kara gun icin olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ak akcenin kara gun icin olmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» erotik sozler soyleyen kiz » kotayi asma sebepleri » siyah ojeli topugu yara bantli 42 numara kiz ay » turk edebiyatinda ilk mutasavvuflar » periderm » benimo » cikolata kutusunda yalniz kalan bitter cikolata » 89 com » yaran carsi tezahuratlari » hayao miyazaki » kaca gidiyorsun » travesti msn adresleri » 3 saniye kurali » siyasi harita » bakarsan bag bakmazsan dag olur » dilber kocarslanli » sizofren » prying open my third eye » yogusma » kam » genzo wakabayashi » nikaragua » ahmet kuyas » tavadaki son sucuk » humeyni yi niye seviyoruz » zambiya » ilk bilen siz olun » laik duzen » kirmizi bileklik » how i met your mother » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » 70 model otobuste telefonu kapat diyen insan » biatch » tunus » en unlu hiristiyan » aleksi tolenka » adim adim anal seks » atlari da vururlar » sen git ben basimin caresine bakarim » emekci kadinlar dernegi » hippilik muessesini yasatanlar dernegi