ak 47 sini satip m16 alan komunist 

kapat
  1. artık kapitalist olmuştur demektir.
    ya da parayı bulmuş kendime fiyaka yapayım diyen solcu teröristte olabilir..
    #1480244 (baracuda, 01.04.2007 19:17 ~ 19:19)
  2. (bkz: anadol unu satıp ferrari alan komunist)
    #1480254 (to madeira, 01.04.2007 19:19)
  3. koministlerin, biz bu silahlarla milyonlarca insan öldürdük sıkıldık artık deyip bakalım amerikalılar insan öldürmekten nasıl bir zevk alıyormuş deyip bu slahtan almaları.
    #1480289 (sidewinder, 01.04.2007 19:24)
  4. alt + 5 kombinasyonuna girince sınaypırrı alıp sotelere gizlenebilecek olan komunisttir ayrıca . tehlikelidir . server değiştirmek lazım yada en temizi bot olayına girip güzel güzel takılmaktır . oh misss .
    #1480337 (peter tırpan, 01.04.2007 19:33 ~ 23:15)

© 2008 - uludağ sözlük

ak 47 sini satip m16 alan komunist başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ak 47 sini satip m16 alan komunist ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ak 47 sini satip m16 alan komunist nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» emirst » avon » zeynel dinler » dungeon siege » random halde kufur etmek » hamdi beye tesekkur ediyorum ama yokum » arteta » kutumda buyuk var acun bey » megaherz » sen giderken » erkek kadin dogumcularin zor evlenme nedenleri » sokak kedileri » the truman show » gheorghe hagi » moan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » spam sozluk yazarlari » bos daglari bombalamak » fatma aliye » 24 kasim » alinan esyanin bir gun sonra yuzde elli ucuzlamasi » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » yazar » ask i virane » 911 » tabutta rovasata » eric prydz » sohbetimiz bol olsun msn zirvesi » super mario nun cocuklarina isim onerileri » shy » rs ne lan