ajdar in turkiye nin tanitimindaki rolu 

kapat
  1. ajdar, bir kült. son yıllarda sanat dünyamıza düşmüş bir meteor adeta. bu düşüş o kadar şiddetli gerçekleştiki, süreklilik konusunda biraz eksik kaldı. çok üzüldük, ajdar bizi bırakma*.

gelelim bu değerli! sanatçımızın ülkemize getirdiklerine. şarkılarında adeta analizimizi yapıyor kendileri, gizli bir felsefi görüşü olduğunu kanısındayım. ben çözdüm ama kendisini, çok zor oldu ama başardım. muz gibiyim muz, nane nane bunların bir anlamı olmalı.

(bkz: çikita muz) muz cumhuriyeti demeye çalışıyorsun, anlıyorum seni ajdar. pek haksız da değilsin aslında.
    (bkz: nane nane) o kadar çok ki bizde nane, saymakla bitmez, fiyuu.
    (bkz: alırım senden tüm yetkimi) bu da abd'den geliyor. alırım senden tüm yetkimi akp, akıllı ol.
    (bkz: kon kon) kona kona bir hal olduk zaten, tasvirin çok hoş ajdar. dubai şeyhleri, arap kralları, bilmem kimin mollaları. kon kon.

çözdüm seni ajdar, çözdüm. bu entryi okuduysan bana ulaş, sana yardımım dokunabilir.*
    #3629930 (gayda calarim etek giymem, 06.07.2008 23:46)

© 2008 - uludağ sözlük

ajdar in turkiye nin tanitimindaki rolu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ajdar in turkiye nin tanitimindaki rolu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ajdar in turkiye nin tanitimindaki rolu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ozel gunde kiz arkadasa ram hediye edilmesi » engin ceber » atsizcilar com » kucuk kizlari gorup uzulmek » ciftin ozel gunu » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » 4 gb kotayla ay sonunu getirememek » evli bir erkekle yatmak » etkisiz hale getirmek » cahillikler kitabi » balikesir yurdu » istanbul universitesi avcilar kampusu » konustur iddiani katla parani » i guess you re right » la havle ve la kuvvete falan olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bekliyorum » 105 yasindaki bakire » imper » nesquik » karin » sigara icemeyen insan » asante » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » yalnizligi sevmek » laf sokusturmak » cooler than jesus » galatasaray bayragi » stevemcqueen olmak » esekcilik » 22 inci yuzyil