ajda pekkan ve bes yil once on yil sonra 

kapat
  1. ajda pekkan'ın 80'li yılların popüler gruplarından biri olan bes yil once on yil sonra ile birlikte imza atmış olduğu albümün ismi. çoğunlukla ajda pekkan sarkilari seslendirerek ön plana çıkmış olan bu grup maalesef 90'lı yılları karşılayamamıştır.

albümde yeralan şarkılar;

01 o benim dunyam
    02 elimde olsa
    03 bir masal anlatsam
    04 ah fatma
    05 sarkilar
    06 ucan hali
    07 onlar gibi olsak
    08 bir tek sey
    09 yolculuk
    10 bir gece sahnesi

özellikle o benim dunyam şarkısı yılları alt edip bugünlere değin kalmayı başarmıştır.
    #998483 (leggare, 15.12.2006 00:13)
  2. kapı acık arkanı dön ve çık sarkısının değil beş veya on yıl asırlar boyu kadın erkek birarada yaşadıkça yaşayacak olan şarkısıdır.
    #1001488 (nllss, 15.12.2006 15:12)

© 2008 - uludağ sözlük

ajda pekkan ve bes yil once on yil sonra başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ajda pekkan ve bes yil once on yil sonra ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ajda pekkan ve bes yil once on yil sonra nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ramenskoye » tarhana » nuri alco theme » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » kaynana semra » anneanneden duyulan atasozleri » mehmet yildiz » kiyamet gunu gazete mansetleri » turk silahli kuvvetleri » micky green » ozel gunde kiz arkadasa ram hediye edilmesi » la havle ve la kuvvete falan olmak » all my loving » berfin » marxci sscb nin can cekisip tarihe karismasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » satanizm bir din ise garfield seytandir » komik haberden sonra ki anchorman tebessumu » nihat dogan dan aforizmalar » hayatin cekilecek cile olmamasi » forest whitaker » little child » bir sosyallesme ortami olarak kume calismasi » you don t mess with the zohan » sikerim boyle askin izdirabini » kapitalizm can cekisiyor marx bize gulumsuyor » sungur savran » petrol fiyatlarinda meydana gelen hizli dusus » sucuklu yumurta yemenin faydalari » kadin erkek esitligi » erkekleri kullanan kizlar