ajans 

kapat
  1. 1.Haber toplama ve yayma işiyle uğraşan kuruluş.
    3.Bir ticari kuruluşu tanıtan,onunla ilgili bilgi aktaran ve bu yolla kazanç sağlayan iş kolu.
    3.Bu iş kollarının çalıştığı büro.
    4.Radyoda haber bülteni.
    #122308 (italiano, 21.03.2006 00:26)
  2. genellikle 70 i devirmiş insanların haberleri seyretmek istediklerinde kullandıkları kelime.mesela;açta şu ajansı seyredelim gibi.
    #462942 (africa, 26.07.2006 15:03)
  3. genc insanları, üniversite öğrencilerini fuarlara, konserlere, tanıtımlara, açılışlara, bilimum minimum organizasyonlara host/hostes/satış destek ve tanıtım elemanı olarak gönderen kurum veya kuruluşlara verilen genel ad.
    (bkz: event ajans)
    (bkz: trend ajans)
    vs vs..
    not: bu boş bakınızları doldurmam için adres telefon yazılıp yazılmadığını öğrenmem gerekiyor, ama ilgilenenler ama mesaj atarlarsa onları ajansların bilgilerini veririm.

ayrıca bir de su var:
    (bkz: cast ajansı)
    (bkz: reklam ajansı)
    #781436 (marjinal fayda, 27.10.2006 22:20)

© 2008 - uludağ sözlük

ajans başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ajans ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ajans nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 30 gun boyunca 15 saat kendini ac birakan zihniyet » isaac promise » anarsizm » daglar onurumuzdur » eksi sozluk » dr pepper » nihat genc » julius aghahowa nin fenerbahce ye transferi » kendi kalesine gol atip sevinc yasamak » dsi » agnostic » kate winslet » egitim zaiyati » alinti » aklimdan gecenler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hala basliklari alt alta okuyan sozluk insani » basliklari alt alta okumak » yurtkur internet sitesi » super mario nun cocuklarina isim onerileri » christian troy » korkuyu beklerken » yap kurtul » fenerbahce yi saracoglu nda yenmek » tuvalete en son kim girdi sorusu » erkekleri kizlarin gozunde bitiren olaylar » pkk kamplari bizim icin bbg evi » blood sweat and tears » imlec » fenerbahce kadar tas dussun basiniza » sinifta sigara icmek