aishwarya 

kapat
  1. 3. nesil benim çömezim olan yeni yazar, hoşgelmiştir aramıza..süper müzük kadınıdır efenim kendileri..*
    #749038 (peytonpeyton, 17.10.2006 20:31)
  2. teşekkür ederim efendim teveccühünüz sizin kadar olamasada kalemimizden keskindir kılıcımız *
    #749052 (aiShwaRya, 17.10.2006 20:34 ~ 01.07.2007 04:04)

© 2008 - uludağ sözlük

aishwarya başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aishwarya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aishwarya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karanliga cak kibrit » davut dursun » sarilmak » uyanin lan » mikhail kodorkovski » knol » hanutcu » yilan hikayesi » eller aglatir » sarhos atlar zamani a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci