aisa 

kapat
  1. Kader tanrısı moira'nın başka bir adı.
    (arsias, 08.05.2008 00:23)
  2. amerikalı ve hintli öğrencilerin kurmuş oldukları dernek isminin kısaltılmış hali.
    (concept insan, 08.05.2008 02:41)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ele vermek » kargamis in tarihi eserleri » counter strike da t tusuyla iz birakmak » kadinlarin aslinda demek istedikleri » three of a kind » hurafe » 1987 » icimizdeki seri eksi oy veren ibne irlandali » texas hold em » alkolun bunyede yarattigi etkiye dayanarak » chicago » akin ipek » citizen kane » cildirin » steel dragon » sevmek benim neyime » bingol un tarihi eserleri » alternatif kralice elizabeth kriterleri » bir boka benzemeyen minimal siir » odtu de kizlar teklif ediyormus » nafia vekili » diego alfredo lugano moreno » 20 yil oncesinin grev gozcusu rte » devamli ereksiyon halinde olan insan » balikesir universitesi » bilgehan demir » dagitici adalet » kigi nin tarihi eserleri » harfi cer a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa