airplane 

kapat
  1. müthiş bir komedi filmi.
    absürd komedinin dalağının yarıldığı yapıt.
    jim abrahams, david zucker ikilisinin yönettiği sinema filmidir.

1980 yapımıdır. basketbolcu Kareem Abdul-Jabbar da oynar bu filmde.
    yaklaşık 90 dakikanın her anı espriyle doludur.
    filmin tadına tat katan adam leslie nielsen dır kanımca.
    #1296764 (swashbuckler, 13.02.2007 00:35)
  2. vantilatörlerden bokların çıktığı filmdi aynı zamanda.
    #1296907 (maksat muhabbet, 13.02.2007 01:14)
  3. adı turkce'ye her nasılsa "havaalanı" olarak çevrilmiş olan sinema yapıtı.
    #3352042 (ferrole, 03.05.2008 16:36)
  4. harf ve kelime oyunlarının tavan yaptığı zaz komedisi. kesinlikle dublajlı izlenmemelidir yoksa güldürme potansiyeli yarıdan da aşağıya düşer.
    #3598780 (spaltula, 30.06.2008 00:37)

© 2008 - uludağ sözlük

airplane başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. airplane ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu airplane nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgilisinin basini kicina sokan insan » bil » benim otobus senin garaja girsin mi » hayvan severlerin bir sure sonra sacmalamasi » kucugum » turklerin icatlari » tenement funster » ideal vajina derinligi » e8 » otostop a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci