air ball 

kapat
  1. basketbolda Yapılan bir sayı girişiminde, topun arkalığa veya çembere değmemesidir.
    #1871556 (free your mind, 06.07.2007 11:52)
  2. bir oyuncu için blok yemekten daha kötü olan tek olaydır. Hadi çemberi tutturamadın, bari panyaya değdir be arkadaşım derler adama ve çıkışı gösterirler.
    #3266415 (Melinnor, 13.04.2008 21:54)
  3. Serbest atış esnasında yapılması ise gülünç ötesidir.
    #3510015 (faati, 08.06.2008 06:20)
  4. özellikle arkadaşlar arasında vuku bulduğunda alay konusu olabilir. sırf bu yüzden basketbolu bırakan çok eleman tanıyorum. aman dikkat diyim. ya çembere olmadı panyaya bir yere dokundur şu topu be kardeşim. içim acıyor içim.
    (bkz: gülme komşuna gelir başına)
    #3510019 (bairam hoshtempo, 08.06.2008 06:28 ~ 06:31)

© 2008 - uludağ sözlük

air ball başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. air ball ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu air ball nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» damien » dunya nin gunes in etrafinda donmesi » mark twain » sozlukteki pokemon furyasi » ankara buyuksehir belediyesi » izafiyet teorisi » intel xeon 3065 » ergenekoncular escinseldir » abel xavier » deniz kiyisi gun batimi ve buz gibi bira a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci