aimp 

kapat
  1. inndir com'da bulunmayan oynatıcı.

edit: ulan hakikaten de 10 basan bir programmış. winamp'ta hazırladığım playlistleri bile açıyor. sevdim bunu. ayrıca, çalan bir şarkı esnasında programı kapatıp, tekrar açarsanız, programı açtığınız anda yarım kalan şarkınız otomatik olarak kaldığı yerden devam ediyor çalmaya.***
    (SuluBoya, 03.03.2008 09:17 ~ 10:43)
  2. çok az RAM yiyen bir medya oynatıcısı...
    (KIWO, 03.03.2008 10:13)
  3. süper kolaylıkları olan ve buna mukabil çok az yer kaplayan program ötesi bir şey. winamp'a benzemesi avantajı olsa gerek. ayrıca dinlediğiniz şarkıyı tutup bir klasöre atabiliyorsunuz, msn'den yollayabiliyorsunuz, nero'ya atıp yazdırabiliyorsunuz. ve daha bir çok özellik. * *
    (nedir yani, 08.05.2008 18:33)
  4. efenim ufacık fıçıcık bir program kendisi. mp3 olayının piri(!) winamp olduğunda entry de iki programı karşılaştıracağım.

winamp'ın bu denli minimal rakiplerinin arayüzleri genelde siktiriboktan olurdu. ancak aimp'te bunu görmek imkansız. winamp'ı alt edecek kadar başarılı bir arayüze sahip kendisi. çalışma hızının bu denli yüksek olmasını nasıl saladılar anlamak imkansız. winamp da görsel ve mekanik olarak ne varsa bunda da aynısı var. ama program pc'yi kastırmıyor.

playlist'inin en önemli özelliği her şarkının kbps değerini, toplam boyutunu falan filanını altında flu bir yazıyla vermesi. ayrıca bütün listeyi sayıp listedeki tüm şarkıların toplam boyutlarını, sürelerini playlist alt bilgisi oalrak sunması da ben gibi pimpiriklerin işine yarayacak bir özellik. liste'nin bir önemli devrimi de aktardığınız şarkıların klasörlerine yer vermesi.listeden bir görünüm şöyle :

default list**
    07:15* 02* 9,05 mb*
    ahmet kaya

"ekolayzır ayarlı galiba"
    ayrıca ses sistemi minimal olanlara tavsiyem aimp'in kapalı ekolayzırı winamp'ınkinden daha başarılı. sesi boğuk vermiyor oluşuyla ilk başta "ayarlı geldi heralde ekolayzır" diyebilirsiniz.

"tray'ı beşleyelim beyler!"
    program simge durumundayken system trayde bir yer buluyor kendine. simgesinin üstüne gelince de bir minibar çıkıyor çok iş görüyor bu kerata da.

"ekle/kaldır devrimi"
    aimp dosya boyutu olarak winamp'ın üçte biri yer kaplıyor. ayrıca "ram'den yeme" diye tabir ettiğimiz sistem kaynakları tüketimi açısından şu resimn yeterli olacaktır sanırım.
    http://img241.imageshack.us/img241/1861/adszke7.jpg
    not : resimdeki veri için winamp ve AIMP' yi aynı anda açtım ve ikisinde de aynı şarkıyı açtım. FUNDA ARAR haberin var mi.

"fade out güzelliği"
    şarkılar arasında yumuşak bir geçiş var. önceki şarkının son 5 saniyesiyle sonrakinin ilk 5 saniyesini ortak okutuyor ve bunları bir fade out/fade inle birleştiriyor. ki buna crossfade toggle deniyor ve winampta da var. ancak winamp bunu p4 bir pc'de bile yaparken zorlanırken aimp hissetmeden bir belgesel tandansı veriyor kulaklara.

kısaca* aimp gerçekten başarılı bir alternatif. tavsiye edilir.

(bkz: pc dergisi tadında entryi girmek)
    (onurude, 13.05.2008 09:03)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cocuklar inanin » bulent uygun » devil » sektor » sozlukteki sevisme cilginligi » siyah noktayi sikinca port diye firlamasi » cenk isler » icinde alkol var diye kolonya kullanmayan insan » degisim » bay dogru » kursun gecirmez corap » bize bulent uygun degildir » back to black » saray in tarihi eserleri » aglama gozlerim mevlam kerimdir » dinci olup her firsatta kemalizme saldirmak » aliaga nin tarihi eserleri » bana baskani baglayin » kelimeler yetse » tdk » sheeva » the forbidden kingdom » yeni ilk okul fisleri » menemen in tarihi eserleri » ahlat » trixx » en yakin arkadasa asik olmak » double espresso » uludag ilan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa