ailenin yuz karasi 

kapat
  1. ailesinin beklediği davranışları sergilemeyenlerin ünvanı.

ayrıca; http://www.imdb.com/title/tt0413665/

1966 yapımı siyah beyaz türk filmi.
    #3541819 (kamil, 15.06.2008 19:35)
  2. koyden indim sehire filminde saffet* her salakca bir $ey yaptiginda himmet agabey'in* ona verdigi cevap.

iyi bir $ey yaptiginda da ailenin akil kupu der.
    #3541850 (sorrow, 15.06.2008 19:42)

© 2008 - uludağ sözlük

ailenin yuz karasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ailenin yuz karasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ailenin yuz karasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» umit ozat » saglik havuzu » z smart » cikma teklifine verilen anormal cevaplar » pkk liler sarja sarz dedi diye sarza sarj demek » sefalette esitlik » yavuz sultan selim » substitute » caylakgeldimcaylakgidicem » yaran lokanta isimleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games