ailemizin gorusu 

kapat
  1. zaga'da zafer algöz'ün reisliğini ve sözcülüğünü yaptığı ailenin görüşüdür bunlar. görüşleri değil, görüşüdür. önde iki yamyam birader, arkada bir kayınbirader, yanda hanım, hemen üstte de metresin bulunduğu, dayı, teyze ,hala üçlüsünden temsilcileri katıldığı, platform.
    #1047912 (prestij muzik ailesi, 24.12.2006 12:00)
  2. bir zamanlarin ki yaklasik 10 sene oldu yarmis gecirmis en guzel program skeclerinden biriydi.
    (bkz: geri getirin lan)
    #2290916 (octavian, 10.09.2007 00:44)
  3. (bkz: zuzaylilar) *
    #2290956 (montajelemani, 10.09.2007 00:50)
  4. http://youtube.com/watch?v=5pa9zmKTNHI +
    #2290995 (montajelemani, 10.09.2007 00:57)
  5. abdüllatif şener hakkındaki görüşlerini bildirmek üzere muhterem akp ailesinin, yakında ulusal bir tv kanalında* yapması beklenen programın ismi.
    #3642147 (ben hep 17 yasindayim, 09.07.2008 16:29)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ailemizin gorusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ailemizin gorusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ailemizin gorusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ailemizin gorusu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» manisa 1 piyade er egitim tugay komutanligi » gomlek alana sevgili hediye eden magaza » wie geht es ihnen » sevgiliye atki ormek » seccade » bir kizdan telefon numarasi alma taktikleri » mayk taysin muhammed ali ye karsi » her ulkucuye fasist muamelesi yapmak » universitelerde abazan asistan sorunsali » radyo life » aksal » rc lens » deniz gezmiş was born in » xnxx » arabeks » akrep burcu kadini » kizlari sabun yapalim rus kizlari yikansin » orom » gomlek » anar omrumce gonul » uyuyan insani uyandirma yontemleri » semih senturk » michael scofield » darryl roberts » ayar aldigi entryi arkadaslarina eksileten yazar » fra angelico » trixx » diyorum ki » okyanustaki fiberoptik kablolardan kaynakli sorun » uc harfliler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » iset » shels » victor vance » seytanin gozyaslari » benjamin parker » osmanli yuzunden birbirine girmek » walsall f c » lawrence alma tadema » kimse acilim yapmasin her sey oldugu gibi kalsin » sivrisinek