ailem 

kapat
  1. büyük bir emek ve titizlikle hazırlandığı belli olan, çok güzel ve okunası dergi.

http://ailem.zaman.com.tr/
    #1600614 (keserim ulan topunuzu, 02.05.2007 22:33)
  2. zaman gazetesi abonelerine haftalık olarak verilen, ismine munhasir, kaliteli ve icerigi insanı sıkmayan super dergi. Aileyi ilgilendiren hemen her konuda kısa ve öz yazılar bulmak mümkündür. Özellikle çocuklar ve ebeyveynler arasında yaşanan sorunlar hakkında çıkan yazılar aileler için birebirdir. hele bir dr. can 'i vardı ki, Allah rahmet eylesin, derginin hiçbir bölümünü okumasanız sadece dr can i okusanız yeterdi.

zaman gazetesine sadece bu ailem dergisini haftalık takip etmek için bile abone olunabilir.
    #1758703 (merakli, 12.06.2007 15:21 ~ 15:26)
  3. 8 yaşında başörtülü kızların resimlerini barındıran dergidir. bence zaman ve türevlerinin en dandiğidir. en kalitesi için; (bkz: aksiyon)
    #1758753 (isildur, 12.06.2007 15:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ailem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ailem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ailem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ailem. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ideal vajina derinligi » seni sorana her yanim derim » inhalasyon » aduket » erkek g stringsiz de her an cinselligi dusunur » 89 com » ogrenci kredi karti » kamyoncu sozleri » vahap yilmaz dershanesi » kirmizi nokta » niksar kalesi » karamanoglu mehmet bey i ariyorum » prezervatifin vajina icerisinde kalmasi » got deligi » zeynep talu » entel kuntel » sisman insan neseli olur » ataturk ile ilgili siirler » bu terlik tam benlik » siddetle tavsiye edilen kitaplar top 10 listesi » karay turkleri » baban zeki biriydi evlat » musteriye agiz burun dalma istegi » yanlis anlasilmis sarki sozleri » hovhannes ayvazyan » 29 kasim 2008 emek baris ve demokrasi mitingi » lawrence alma tadema » opusurken gozleri kapatmamak » aziz yildirim » mahsun un olen sarkicilarla duet yapmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » is gorusmesine taksiyle gitmek » bagdagul » siniftaki yaran olaylar » cirkin kadin yoktur ersin korkut vardir » serhan sesen » ben bu yaziyi sana yazdim » rendekar » domalgin » davranislarin bir baskasina bagli olmasi » bir sey yapmali