ailelerin yazdigi notlar 

kapat
  1. evet efendim konumuz aile tarafından yazılmış notlar. daha önceki entrylerden birinde bahsetmiş oldugum üzre (#3467104) ailem ev içersinde notlarla anlasmaya meyilli bir ailedir.
    konu baslıgımızda vericeğim örnekse babamla aramda gecen notlardır.

1. örneğimiz;
    bir gün dısarı cıkıcaktım öğlene doğru, babamda işe sabahtan gittiği için;
    ''baba bana para bırakırsın olur mu? öperim!''
    seklinde bir not bırakmıştım.

uyandıgımda masanın üzerinde para ve bir not daha gördüm;
    ''sen hep beni para için öpüyorsun
    böyle yapma gücüme gidiyor
    anan olucak kadın vasıtasıyla istiyorsun
    böyle yapma gücüme gidiyor
    galiba kazıklanırken öpülmekten hoşlandıgımı zannediyorsun
    neyse bıraktık işte
    allahtan banada yeticek kadar param var
    cok param yok ama sigaram var''
    #4051906 (vennus, 06.10.2008 01:44)
  2. 2. örneğimiz;
    annemle beraber halamlarda yaklasık olarak bir hafta kalmıştık. eve döndüğümüzde su notla karsılastım;
    ''sevgili vennus
    evine hoşgeldin
    akşama vıdı vıdı dinletme
    para diye inletme
    biliyorum bana karsı sevgin coktur
    umarım paraya ihtiyacın yoktur''

3. örneğimiz;
    yine ertesi gün dısarı cıkıcakken babam para bıraksın diye ben bir not yazmışım ki;
    ''baba bana para ver
    ver baba ver
    yok para bende yok
    seviyorum seni cok''

ve bana dönen cevapsa;
    ''sevme beni para için cok
    anlamıyor musun yok yok yok
    bakayım var mı bozuk
    alda sus artık cocuk''
    #4051912 (vennus, 06.10.2008 01:44)
  3. 4. örneğimiz;
    annemin evde olmadıgı bigün uyanınca bulasıkların orda karsılastıgım bir not;
    ''güzel kızım..!
    lütfen bulasıkları yıka
    annenin ceyreği kadar temiz ve düzenli olmaya calıs
    kime cektin bilmiyorum
    seni öpüyorum ve cok seviyorum
    para babası babacın.''

tüm bu örneklerimizden sonra babamla aramızdaki bagda bir sorun farkettim fakat henüz bulamadım.
    tüm notların kaynagıda annemdir. hepsini saklamış efenim.
    öperim sevgili okurlar.
    #4051916 (vennus, 06.10.2008 01:44)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ailelerin yazdigi notlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ailelerin yazdigi notlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ailelerin yazdigi notlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ailelerin yazdigi notlar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ideal vajina derinligi » seni sorana her yanim derim » inhalasyon » aduket » erkek g stringsiz de her an cinselligi dusunur » 89 com » ogrenci kredi karti » kamyoncu sozleri » vahap yilmaz dershanesi » kirmizi nokta » niksar kalesi » karamanoglu mehmet bey i ariyorum » prezervatifin vajina icerisinde kalmasi » got deligi » zeynep talu » entel kuntel » sisman insan neseli olur » ataturk ile ilgili siirler » bu terlik tam benlik » siddetle tavsiye edilen kitaplar top 10 listesi » 12 mart 1997 barcelona atletico madrid maci » keser doner sap doner gun gelir hesap doner » 325 nci donem yedek subay sinavi » 1 nolu entry » sivrisinek » jig ai » minuscule » en kutsal meslek » football manager 2009 » her ay regl olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » andreas wagenhaus » muslum gurses » uludag sozluk te yazar olmak » ersin korkut » muhendis » fink » tatar sevket » gregor samsa » abdullah ocalan a alternatif hapis arkadaslari » biri bunu doldursun