ailecek takip ediyoruz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ilgiyle takip ediyoruz
  2. gelismeleri yakindan takip ediyoruz
  3. ailecek izliyoruz ailecek yobaziz
  4. modayi takip etmeyin moda sizi takip etsin
  5. sevgiliye cip takip her adimini takip etmek
  6. protesto ediyoruz
  7. itham ediyoruz
  8. hukumeti goreve davet ediyoruz
  9. dava dilekcemizi tekrar ediyoruz
  10. papa yi ziyaret ediyoruz zirvesi

© 2008 - uludağ sözlük

ailecek takip ediyoruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ailecek takip ediyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ailecek takip ediyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozlukteki pkklilar » zenci » opusme sahnesi olmayan filmler » talabani barzani ocalan liderimiz » kingda ka » bir boka benzemeyen komunist eylemleri » yavsak sozluk yazarlari listesi » koprofobi » paranoya » genelevde hersey dahil uygulamasi » daniel gonzalez guiza » asfalt osman » anne yazar olsa acacagi olasi basliklar » muthis ozetlemis » sozluk yazarlarinin eksi oy itiraflari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nickmator » sacriter » rene garcia mericsoy » eski sevgiliye takmis yazar » herkes mi sevgilisinden ayrildi » bu cocuk okumas » ugur dundar » ne yaptim biliyor musun » desmond david hume » tatar atlilari beni hep korkutmustur » tom bombadil » zall bana server bul lan allahsiz » tiriska » yaran baslik yonlendirmeleri » felis domesticus