ailecek kusarak izliyoruz 

kapat
  1. iğrenilerek izlenen bir dizinin/programın,oyuncularına/sunucusuna söyleyebileceğiniz söz.

entrydeki mantık hataları:

1-madem iğreniyon ne izliyon derseniz boynumu büker susarım.

2-sen ünlü oyuncu sunucuları nerde görüyon?ayrıca ajdar mı lan bu adam azarlıyon?işini yapıyo,madem beğenmiyon s..tir git derseniz ikiz kuleleri yeniden inşa eder tepesinden atlarım.

3- (bkz: doktorlar), (bkz: hepsi 1)
    #3066131 (pysco, 27.02.2008 15:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ailecek kusarak izliyoruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ailecek kusarak izliyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ailecek kusarak izliyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ailecek kusarak izliyoruz. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ideal vajina derinligi » seni sorana her yanim derim » inhalasyon » aduket » erkek g stringsiz de her an cinselligi dusunur » 89 com » ogrenci kredi karti » kamyoncu sozleri » vahap yilmaz dershanesi » kirmizi nokta » niksar kalesi » karamanoglu mehmet bey i ariyorum » prezervatifin vajina icerisinde kalmasi » got deligi » zeynep talu » entel kuntel » sisman insan neseli olur » ataturk ile ilgili siirler » bu terlik tam benlik » siddetle tavsiye edilen kitaplar top 10 listesi » dominic iorfa » tersine donen emek arz egrisi » bugun entry girmemeye karar verdim » polis uniformasinin eminonu nde satilmasi » firinci » sozluk cok doldu silip yeniden yazalim » lost » amasya elmasi » faruk yalcin » orta sinif » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » emperyalizm » reha muhtar » evrim teorisi » terorist bir orgut olarak israil devleti » tatar sevket » 3 kulhuvallah » pazartesi uykusu » ozlu sozler » semame » 01 12 2008