ailecek begenerek dinliyoruz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. severek dinliyoruz
  2. ailecek izliyoruz ailecek yobaziz
  3. begenerek okuyoruz hepsini
  4. begenerek okudugum yazarlardan
  5. ailecek
  6. ailecek izliyoruz
  7. ailecek ot iciyoruz
  8. yok biz ailecek bilmiyoruz
  9. ailecek begeniyouz
  10. ailecek izlemiyoruz

© 2008 - uludağ sözlük

ailecek begenerek dinliyoruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ailecek begenerek dinliyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ailecek begenerek dinliyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kapitalist sirin » grandmaster flash » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » alma besiktas in ahini cikar aheste aheste » emre belozoglu » tony joe white » kizilay » tevekkul etmek » posof » necati bilgic selcuk yula ercan saatci triosu » tum yenilgilerin sorumlusunun hakem olmasi » dertlerin kadini oldum » yorum farki » sozlukteki kizlar » hagi vs hami » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » halit akcatepe » bobross » atlet ustu pantolon askisi popcusu » sekte » yas yetmis is bitmis » yankiler » fenerbahce nin kume dusmesi » gidemedigin vatan topragi senin degildir » konferans vermek » ramazan avi » uludag sozlukteki esmerler » burdayim » dance party » super mario nun cocuklarina isim onerileri » unknown artist