aile butcesindeki sabit giderlerin buyumesi 

kapat
  1. şu kodumun faturaları yüzündendir.
    kışın doğalgaz zamları gelince ne halt yeriz bilemiyorum artık!

eskiden fatura deyip dudak bükerdik. 20-25 ytl elektrik, 15 ytl falan su, 30-35 telefon, 70-80 doğalgaz. takmazdık fazla.

lan şimdi geliyor faturalar, evdeki bütün ampülleri filips yaptım şu tasarruflu yine de 55-60 elektrik, 35-40 su, 60-70 telefon, doğalgazda ise kışın ortalama 250-300 fatura bekliyorum.

bir de enflasyon eksi geldi ha...hey gidi yüce kek ulusu.

adamın kanına dokunan, ulaşılamayan ve zilyon tane adamın yaşadığı oy depolarında elektriğin kaçak kullanılması ve faturalandırılmayan elektriğin bizim içimize kaçması.

en son ne zaman gecekondu yıkımı duydunuz?
    #3915817 (eternity, 04.09.2008 17:16)
  2. dünyanın en güzel olayı gerçekleşmiştir.
    (bkz: çocuk sahibi olmak)
    #3915831 (summoning, 04.09.2008 17:18)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

aile butcesindeki sabit giderlerin buyumesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aile butcesindeki sabit giderlerin buyumesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aile butcesindeki sabit giderlerin buyumesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about aile butcesindeki sabit giderlerin buyumesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» manisa 1 piyade er egitim tugay komutanligi » gomlek alana sevgili hediye eden magaza » wie geht es ihnen » sevgiliye atki ormek » seccade » bir kizdan telefon numarasi alma taktikleri » mayk taysin muhammed ali ye karsi » her ulkucuye fasist muamelesi yapmak » universitelerde abazan asistan sorunsali » radyo life » aksal » rc lens » deniz gezmiş was born in » xnxx » arabeks » akrep burcu kadini » kizlari sabun yapalim rus kizlari yikansin » orom » gomlek » anar omrumce gonul » kizlari guzel gosteren detaylar » diego alfredo lugano moreno » carsaflilarin chp acilimi » tek gecelik iliski » promiscuous » plane » eser yenenler » ihlas risalesi » nice kelimesini nays diye okumak » kemal kilicdaroglu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » palladyum » ya o ya ben » erik gerets » bir babanin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » carmadon » why so serious » her sey zittiyla kaimdir » ibrahim tatlises » elektrogitar » efras