aile boyu cips 

kapat

1. 4 kişilik bir aileyi doyuracak olmasına rağmen genellikle tek başına tüketilen, kişiye saatler boyu cips keyfi sürdürten en büyük boy cips türü.
    #730257 (asiti kaçmış kola, 13.10.2006 02:33)
  2. üniversitenin ilk yıllarında yapıcak bişeyi olmayan bir gurup arkadaşın film izleme tutkusuyla bir eve doluşup film boyunca yediği sora yağlı geldiğinden insanın midesini altüst eden cips..
    aile boyu cips.. mmmm.. insana geçmişi aratıyor. ilk yıllarıni özlüyor insan
    #730395 (wicker park, 13.10.2006 03:20)
  3. kendi kendine yiyilesi cips topluluğu. ama belli bi süre sonra ağızda değişik bir tat bırakmaktadır.
    #732299 (muhasebeye giris, 13.10.2006 17:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

aile boyu cips başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aile boyu cips ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aile boyu cips nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about aile boyu cips. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ideal vajina derinligi » seni sorana her yanim derim » inhalasyon » aduket » erkek g stringsiz de her an cinselligi dusunur » 89 com » ogrenci kredi karti » kamyoncu sozleri » vahap yilmaz dershanesi » kirmizi nokta » niksar kalesi » karamanoglu mehmet bey i ariyorum » prezervatifin vajina icerisinde kalmasi » got deligi » zeynep talu » entel kuntel » sisman insan neseli olur » ataturk ile ilgili siirler » bu terlik tam benlik » siddetle tavsiye edilen kitaplar top 10 listesi » asala » omerli sisman cocuklu kizli digiturk reklami » bruce dickinson » hoca efendi nin bir ciftligi var » cinlerin insanlara musallat olma sebepleri » padre » yaacov agam » terorist bir orgut olarak israil devleti » makina muhendisligi » bertrand cantat » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » gunluk hayatta sozluk formatinda konusmak » paladyum » sivrisinek » birine hak ettiginden fazla deger vermek » dunyanin en zor oyunu » bugun entry girmemeye karar verdim » gibson firebird » kadifeden kesesi » karmasindaki sirin baba yazisina ifrit olan yazar » dizustu bilgisayar