aile bireylerinden gelen komik sms ler 

/ 8
kapat
  1. - oğlm eve glrkn 1 ekmk 3dndrma al..ahahaha bak senin gibi mesaj yazdımm..***
    (FeaR, 08.09.2006 19:30 ~ 19:31)
  2. mesaj yazmayı bilmeyen babama çektiğim her türlü mesaj ya evet ya hayır diye cevaplanıyordu. ama şöyle;

-baba ceketimin cebine bak bir bir şey varmı?

baba cevap yazar

-baba ceketimin cebine bak bir bir şey varmı? cevap evet. diyerekten.

sonra öğrendimki seçeneklere girip "cevapla-evet"e basıyormuş. zeki adam...
    (herostratos, 08.09.2006 19:45)
  3. günaydıntatlıkızımiyiderslerboşluktuşunubulamadım **
    (komplikasyon, 08.09.2006 21:05)
  4. *

-abi hazır mutfaktayken su getirsene gelirken
    --mesaj yazacağına gel de al abisi
    -sen de cevap yazacağına getiriver abi ya
    --ebeni emi
    (balyancho, 08.09.2006 22:35)
  5. uyan ve kapıyı aç len i.ne. kapıda kaldım. duymuyo musun? i.neliğine mi açmıyosun? bizimkiler uyuyo, zili çalmadım. uyan len uyan, aç kapıyı. çabuk!!! *
    (arcadian, 08.09.2006 22:50)
  6. bironucyirmiikikirkbesyuzucbirdorttanesifir
    (bkz: anneden kimlik numarasi istemek)
    (Eldaina, 11.09.2006 23:15)
  7. arkadaşım babasından kendine kontör atacak. babasının haberi var. mesajı attı ama onaylama mesajı gelmedi. hani evet yazıp geri gönderdiğimiz. neyse o da dedi ki baba mesaj gelince sen cevap yaz da kontör gelsin hadi biz çıkıyoruz.

günün ilerleyen saatlerinde babadan arkadaşıma mesaj geldi.okumamızla yerlere yatmamız bir oldu tabi. mesaj:
    -evet

baba bana değil... turkcell'e yaaa.....*
    **
    (pelvis, 28.09.2006 22:56 ~ 28.04.2008 19:44)
  8. sabah saatlerinde uyunmaktadır ve baba uyanmış odada televizyon seyretmektedir. akabinde çalan telefonun sesiyle uyanılır:

- kalk lan artık saat kaç oldu!...
    (6.4.r.1.$.h, 28.09.2006 22:58)
  9. babanın mesaj çekme çalışmaları sonucunda, telefona üst üste gelen.....................bomboş görüntü sanki bi mesaj vermeye çalışıyor diyeceğim ama anlayamadık hayra yorduk sonuç:''' bana kalbin kadar temiz bu sayfayi ayirdigin icin tesekkur ederim'''...buna da şükür...
    (Harvester of Sorrow, 28.09.2006 23:32 ~ 28.12.2006 11:56)
  10. aile üyelerinin birbirine gönderdiği komik telefon mesajlarıdır. (tanimsa tanim.)
    misal:
    anne kardese "su ablana bi sor bakalım nerdeymiş" der buna mukabil kardes su mesajı gönderir:
    "time is 9 o'clock marjinal wife, whats your locatıon?"
    meali: saat 9 oldu marjinal hanim koordinatların ne?
    (bkz: ingilizceden türkceye birebir ceviride son nokta)
    (bkz: erkek adam desperate houswives izlerse sonu bu olur)

bide babanın yolladığı bi mesaj vardır ama önce gerekli hikaye anlatılmalıdır.
    ressamın biri bigün sergi acar, adamın biri de atının üstünde süvarı bulunan bir resmi saatlerce inceler sonra da resssamın yanına gider. der ki" bakın ben cizme ustasıyım bu cizmenin sağ tarafı yanlıs olmuş, onu düzeltin"
    ressam peki der. bir hafta sonra tablo düzeltilmiş bi sekilde yerine yerıne asılır. cizmeci tekrar gelir, resmi tekrar inceler. tam ağzını acar, "aslında kemer de.." diye bişey söylemeye kalkar ressam susturur, "hoop sen cizmeyi asma" der.

simdi gelelim asli konuya
    marjinal kişisinin yine nerde olduğu belli değildir, baba mesaj yollar: "ressam ve cizmeci, seni evde bekliyorum"
    marjinal bidaha eve gec kalmaz.
    (marjinal fayda, 05.10.2006 13:49)
  11. babanne artik yaslanmistir gozleri iyi gormez lakin yine de torununu aramaktadir.

1. sms
    b*:O
    2. sms
    b:Oo
    3. sms
    b:Ooo
    4. sms
    b:Oooo

l*:mastika mastika
    (lemur, 04.12.2006 16:36)
  12. beni o gün okuldan alacak olan babamın attığı mesaj:

-saygıdeğer buşra hanımcığım, rahatsız ettiğimi biliyorum bağışlayın. ama sizi kaçta almam gerekiyor onu öğrenmek istemiştim. kırmızı halınızı bagaja koymayı unutmuşum. önce oraya uğramam gerekecek de..
    -offf baba ne geyiksin yaa ağaç oldum hadii
    -affedin efendim hemen oradayım..
    (Bushi, 04.12.2006 16:43)
  13. sözlük formatıyla kafayı yemiş dom dom bullet ile kardeşinin karşılıklı gerçekleştirdiği sms diyalogları...
    ddb : çok mutlu olunan zamanlarda hissedilen duygu (bkz: muhasebe vizesinden geçer almak)
    k : ooo süper diye karşılık verilen durumlar (bkz: aferin sana)

tez zamanda kurtulmayı düşünüyoruz bunlardan. forum tarzı daha kolay anasını satayım.*
    (dom dom bullet, 04.12.2006 16:50)
  14. oglum hesabına para yatırdım sen kaldırır yersin.
    gülümsemem çok kısa sürmüştü çünkü babam bu mesajı kime yazdırtdı diye düşünmeye başlamıştı ki mesajı ablamın yazdığını anladım.
    (kelmajeste, 04.12.2006 16:59 ~ 17.12.2006 20:28)
  15. paradise * gece arkadaşında kalmıştır, ertesi gün saat geç olmasına rağmen eve gidilmemiş ve koyu bir sohbet içindedir. * o esnada babadan mesaj gelir:
    'kızım evine dön artık, seni çok merak ediyoruz. seni affettik yavrucuğum. seni çok seven annen ve baban.'
    tabi bu mesajın üzerine kopulur. * * *
    (paradise, 15.12.2006 16:38)
  16. (bkz: babaanne kufurleri)
    (bl, 17.12.2006 18:13)
  17. -* canım anneciğim dersten çıkışta birşeyler yapalım diyoruz arkadaşlarla. eve biraz geç gelsem sorun olmaz değil mi lütfen canım benim seni ne kadar çok severim bilirsin*
    +olmaz
    -yaa ama annnecim lütfen herkes geliyor. hadi lütfen canım ben sen süper bi annesin hadi
    +hayır
    -ama bak söz veriyorum bir daha bu kadar geç gelmeyeceğim eve ne dersen yapacağım lütfen canım benim hadi.
    +olmaz dedim
    -peki...
    +hemen eve gel!
    (st27, 17.12.2006 18:29)
  18. baba- oglum halin nice?? deve eti yedin mi?
    abi - cooldiver simdi kadikoydeyim. burasi cilgin ya. serseri, cilgin, artiz falan komedi. opuyorum.
    (cooldiver, 17.12.2006 18:39)
  19. 20 köntor yolla lan hayırsız, baban. *
    (impayatoy, 17.12.2006 18:43)
  20. hele küçük kardeşten geliyorsa bir başka güzel olan mesajlardır.
    "abi naber ben tuğçe. ne zaman geliyon. gelirken bana toto yumurta al"
    *
    (crazyever, 17.12.2006 18:50)
  21. güzel oğlum * doğum günün hayırlı olsun * baban
    (insatiable love, 17.12.2006 18:50)
  22. evil'ın derste kapattığı telefonunu, ders arasında açtığı vakit aldığı mesaj;

telefonunu aç oğlum.

*
    (gothic evil, 17.12.2006 19:05)
  23. 50 yaşında olabiliriz ama bizde eğlenebiliyoruz tamam mı?
    imza: sarhoş annen ve baban.
    (saribela, 17.12.2006 19:56)
  24. sozlugesozlukdiyen balkonda sigara içmektedir,
    tabi işin keyfine dalıp coştukça coşmuş olacak ki duman ailenin uyudugu ya da sozlugesozlukdiyenyazarın uyudugunu zannettigi odaya gitmiştir.
    bir anda telefona mesaj gelir.
    teheyt yine sevgili özlemiş de mesaj atmış diye bakılır bir heyecanla.
    1 mesaj alindi.
    gönderen: peder bey *
    oku? * *
    oku anasını satayım. *
    mesaj kısa ve özdür;
    'kafanı kırmaya geliyorum'
    *
    (sozlugesozlukdiyenyazar, 18.12.2006 08:55)
  25. özellikle beni uyandırın diye tembih etmenize rağmen 9 da olan sınav için saat 10 da gelen: "oğlum hadi kalk, sınavın vardı senin." mesajı.
    not: o mesaj saat 12 de görülür.
    (maksimroger, 18.12.2006 12:52)
/ 8
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kararti » turk birligi » tayyip erdoganin onune gecilemez cocuk sevgisi » aman heri » rapidmatik com » ogrenci komsularina yemek gonderen teyze » bizkaclirayiz com » decir » cevad prekazi » alo josef k » can » agathodaimon » uzay gemisi isimleri » hayal kirikligi » sirinler i gormek icin uslu duran cocuk » bey i bi l vefa » boyun citlatmak » lastik tamircisinin tukrukle kontrol yapmasi » muslum kosker » adanaspor » ok sitesinden yaran soru ve cevaplar » gencsen » fenerbahce taraftari » oilrig » dovme yaptiranlarin omur boyu cenabet gezmesi » doris dorrie » avare sarkisi » havayolu » evlenince degisenler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa