aile baskisinin ikili iliskiler uzerindeki etkisi 

kapat
  1. psikoloji bolumu bitirme tezi gibi mevzu.
    ailenin ki$i uzerinde kurdugu bazi baskilar ister istemez ya$anilan ili$kiyi etkiler. a$k sevgi ne kelime? hissiyata engel olamaz fakat davrani$i etkileyecegi kesindir. ki$i bir $ey yapmadan once ailesinden gorecegi tepkiyi du$unur oncelikli olarak ve bu ili$kinin geli$imini etkiler. istedigini istedigi $ekilde ya$ayamaz insan.
    tabi ili$kinin geli$imini etkileyen tek baski bu degildir. aileden sonra toplum baskisi vardir ki "saaane amuga koduklarim" dedirtir insana.
    #1781053 (Antistar, 17.06.2007 17:19)
  2. gördüğü tepkiden ötürü ilişki yoğun yaşanamaz. kıyıda köşede görüşülür. bir süre sonra karşı taraf bundan sıkılıp tepki gösterir. canım ilişkiye yazık olur.
    #1781061 (zlatan1937, 17.06.2007 17:21)
  3. ayrılıktır onun diğer adı.
    #1781087 (banaesmeyianlat, 17.06.2007 17:27)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

aile baskisinin ikili iliskiler uzerindeki etkisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aile baskisinin ikili iliskiler uzerindeki etkisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aile baskisinin ikili iliskiler uzerindeki etkisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about aile baskisinin ikili iliskiler uzerindeki etkisi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» foseptik cukuru » bulbulum altin kafeste » twin bed » saglam kafa saglam vucutta bulunur » sevmek bir omur surer sevismek bir dakika » inertia creeps » metin ozerdogan » peine pkk » ya allah bismillah allahu ekber » atatürkün ölümüne ağlayan çocuk » kara lahana » muzaffer orucoglu » pittik gorunce bomba diye karakola goturmek » spatium » iste budur dedirten kitap isimleri » kirk yillik kani olur mu yani » titanic port hotel » ataturk un gittigi okullar » fenerli mine » kirmizi civa » birol guven in tipine kil olmak » yabanci dj hayranligi » dinime kufreden musluman olsa » postmodernist roman » karakus » yalnizim grup seks yapiyorum » mirror of the world » shpongle » bir adamin akli » emine hatun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » turk dilleri » sozluk bana is bul » bakir erkekle evlenmek isteyen kiz » genelkurmay baskani nin kizi olmak » urfalian » merve yi tavla » andropoz » raki » krep » utangacligin dezavantajlari