aids harikalar diyarinda 

kapat
  1. (bkz: ben dur diyorum gerard depardieu)

(bkz: cisseli harikalar kumpanyası)
    #2770103 (lou reloaded, 31.12.2007 04:20)
  2. (bkz: fazıl say bakalım kaç çıkıyor)
    (bkz: kimi raikonen kimi değil)
    (bkz: abdullah gülsede olur gülmesede) *
    #2770116 (lost control, 31.12.2007 04:33)
  3. (bkz: rıfat sen kamyonu al leonardo da vinci)
    (bkz: üç hürel bir penaltı)
    #2770118 (lou reloaded, 31.12.2007 04:34)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

aids harikalar diyarinda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. aids harikalar diyarinda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aids harikalar diyarinda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about aids harikalar diyarinda. Copyright of the articles are belong to their authors.

» manisa 1 piyade er egitim tugay komutanligi » gomlek alana sevgili hediye eden magaza » wie geht es ihnen » sevgiliye atki ormek » seccade » bir kizdan telefon numarasi alma taktikleri » mayk taysin muhammed ali ye karsi » her ulkucuye fasist muamelesi yapmak » universitelerde abazan asistan sorunsali » radyo life » aksal » rc lens » deniz gezmiş was born in » xnxx » arabeks » akrep burcu kadini » kizlari sabun yapalim rus kizlari yikansin » orom » gomlek » anar omrumce gonul » hocaefendiye sovup ataturk elestirildiginde kizmak » calistigi kurumu babasinin mali sanmak » galatasaray kurek takimi » patronu bizim oglani cok seviyor » romain duris » reddedilen erkegin karizma yapmasi » superkahramanlar musluman olsa idi olacaklar » backmasking » sabahlari sinifa yayilan simit kokusu » hendrix minik mavi balina i belong to che uclusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » nobel baris odulu » this is your life » 6 nci hudut alayi » iddaa » maintain » 1 aralik 2008 guney batida gokyuzundeki ay yildiz » milan » kabluey » jig ai » israf olmasin diye yemek ve sismanlamak