aibu 2008 bahar senlikleri 

kapat
  1. 15-16-17 mayısta gerçekleşecek olan 15 gün kalmasına rağmen ortada sadece bir çok dedikodu barındırıp daha aslını açıklanamayan şenliklerdir. lunapark, karting, paintball, zipzip* gibi aktiviteleride olacağı söylenmektedir.

aslı *
    gece yolcuları
    mfö
    emre altuğ
    murat boz
    volkan konak

merakla beklemekteyiz.
    (b butterfly, 02.05.2008 02:44 ~ 03.05.2008 03:28)
  2. http://www.ibufest.com
    (b butterfly, 07.05.2008 00:52)
  3. özlem tekin, badem, aslı, gece yolcuları, emre altuğ gibi isimlerin ve ayrıca ezginin günlüğü ile beraber geleceği şenliklerdir. işi biraz ciddiye alıp bu şenlikler için bir de web sitesi oluşturmuşlardır.
    http://www.ibufest.com
    (spec, 08.05.2008 23:54)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hadi oldur beni ne duruyorsun hadi oldursene » asli yilmaz » the boondock saints » zincirleme baslik tamlamasi » ozlem pastanesi » vav » bi magnum a verdim » dilatasyon » bey i bi l vefa » palu nun tarihi eserleri » cicek alan sevgili » uludag ingilizce sozluk » forrest gump » beykoz » ilker yasin » gulle » 11 mayis 2008 barcelona mallorca maci » reconquista » ivan klasnic » meismak » felsefe » ttnet musteri hizmetleri diyaloglari » nickimi ye » performans bisiklet » bizkaclirayiz com » ozelestiri » jurgen vogen » harput un tarihi eserleri » ogrenci komsularina yemek gonderen teyze a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa