ai du 

kapat
  1. sadakatsiz filminde yasak aşk yaşayan çiftler ilk kez dansederken çalan şarkı.

ali farka toure söylemektedir.
    #1275183 (donnie darko, 08.02.2007 13:56)

© 2008 - uludağ sözlük

ai du başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ai du ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ai du nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » olu evinde seks partisi » don kisot » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » laf sokusturmak » duvarim su aliyor yetis yusuf usta » avm leri sadece tuvalet icin kullanmak » iki penisli dogmus bebek » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » desmodus rotundus » bu savasa hayir diyelim » beni susarken bolme » atanmis » uludag sozluk yazarlarindan oykuler » sagopa kajmer in rapper oldugunu iddia etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ayelet zurer » tretuvar calismasi » fifa 09 daki genc yetenekler » sozlugun su kadari soyledir diye baslik acmak » anne ben kimim » uludag sozluk prenses perfinya zirvesi » turk televizyonlarindaki evlenme programlari » mangal mizah dergisi » tovbe » ajdar anik in sozlukte yazar olmasi » if we don t end war war will end us » mehmet ali nuroglu » sessiz konusunca karsindakinin de sessiz konusmasi » harvey nichols » yaran ogrenci isleri diyaloglari