ahzerkhul 

kapat
  1. can dostum güzel insan. beni pek çok kez kendine hayran bırakmıştır. hani derler ya "kız olsam..." ıhım ıhım, onu demicem ama bir kızım olsa oğluna vereyim haşmetmeap. söylencek çok şey var ama ekserisi bana kalsın,hoşgelmişsin.

5.nesil kankardeştir.
    #2941305 (borcu, 03.02.2008 03:34)
  2. (bkz: nesildes)
    #2941375 (objebi, 03.02.2008 03:54)

© 2008 - uludağ sözlük

ahzerkhul başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ahzerkhul ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ahzerkhul nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» le porta » otisabi » karpuz getir yiyeyim » damdan dusen eski sevgili » yaran msn nickleri » telepati » erzincanspor » yabani » tech 21 » askin insana yaptirdiklari » sabri sarioglu » ihsan yildirim » michelle marsh » ekstrem » challenger » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » olomuc » undo control » infantisit » prestij » somnolans » nickmator » uc bes kisi » ganser sendromu » the floating head » oy verme kriterleri » alucard » sempatik olmak icin tislayarak konusmak » basin yayin ve enformasyon genel mudurlugu » hasan bulent kahraman » norotransmiter