ahu gozlum tut elimden 

kapat
  1. asik feymani türküsüdür.

Ahu gözlüm tut elimden
    Vaz geçmeden emelimden
    Aşkın beni temelinden
    Yıkmadan gel yakmadan gel

Derde salmadan başımı
    Noksan etmeden işimi
    Damla damla gözyaşımı
    Dökmeden gel akmadan gel

Göz deymeden yapımıza
    Yıkılmadan tapımıza
    Kara deve kapımıza
    Çökmeden gel ihmadan gel

Feymani'yim kaçma benden
    Usanmadı gönül senden
    Ecel tatlı canı tenden
    Çekmeden gel çıkmadan gel
    (kara hilal, 15.10.2006 01:13)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» uptime » buyuk kedilerin gunlugu » kabatas zeytinburnu tramvayi » nutella yiyecegime essegin bokunu yerim daha iyi » manti makarna » ilker yasin » 21 mayis 2008 » hidrolik kapi » esas hakkinda mutalaa » ogrenci » burcu esmersoy lu didem klibi » unutacaksan sevme » sozde laik » rocker » roman polanski » tapping » cem ceminay » on derste anadolu rock » tek basina bir paket spagetti yiyebilen ogrenci » sasuk » life after people » enderun sevgiler » tekirdag in tarihi eserleri » alo josef k » fenerbahce » guvensizlik » marmaris in tarihi eserleri » the killing road » uzun entrylerin okunmamasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa