ahsap ruha ten giyinmek 

kapat
  1. hic bu kadar bogulmadim icimdeki bir golde
    Sunu yazısı başlığı olacaktı kitabında
    Yaprak bir ormanı algılıyorken
    Parkla insan yüzlerini karıştırdı her zaman
    Ferit çünkü benziyordu parklara

Bir parti marşının sözlerini yazmayı
    isteyen bir adamdan kara bir cümle daha
    icerigi bosaltilan bir anlamda yasiyoruz
    Ten giyinmek zorundayız bu ahşap ruha

Hepimiz Yesenin'dik yani şehrin kır kokusu
    Yanlış yerlerde gezerdik polis götürürdü bizi
    Başımız derde girerdi Haydar açıklayınca
    içimizdeki ıssızlıktan başlardı Haydar
    -birak ulan felsefeyi! dedirtirdi sonunda

Ah Ferit neden öldün park değildir mezarlık
    Dördümüzü bine böldün ve böylece azaldık...
    abdulkadir budak
    #1414078 (fatal, 15.03.2007 14:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ahsap ruha ten giyinmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ahsap ruha ten giyinmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ahsap ruha ten giyinmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ahsap ruha ten giyinmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sirvan cakici » iyi yalan soyleyeni anlama yollari » iyi yalan soyleyeni anlama yollari » ktunnel » postmodern siir denemeleri » her yasin ayri bir guzelligi var » iliskiyi kurtarmak » lustral » antoloji » ingilizce ogretmenligi » demogoji » read » kick ass » kasiklarimda spiral bir sanci » kurban bayrami » unidersite » gok gurultusu » almanca en iyi kufur dilidir » miniminibirler » jay cutler » head and shoulders » you know i m no good » sadik 2 tost 1 ayran » benim gibi namaz oruc bilmeyenler hep chp de » obur gun » hinter » penis bankasindan penis almak » suzanne vega » hemotoksin » muzik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » tehlikeli oyunlar » geriye dogru anlamak ileriye dogru yasamak » caylak olmak » teslis » schwa » ayni odada uyuyan kisinin nefesine ayak uydurmak » vorn » icki dikis kursu » fakirlik tabanli aseksuellik » vermek isteyen kiza vermeyen erkek