ahmetler 

kapat
  1. bir orhan veli şiiri. şöyledir:

AHMETLER

Kimimiz Ahmet Bey,
    Kimimiz Ahmet Efendi;
    Ya Ahmet Ağayla Ahmet Beyfendi?
    #716998 (thedewil, 09.10.2006 21:39)
  2. hayatımda okuduğum en kötü şiir.. şimdi bundan zilyon tane anlam da çıkaran vardır ama bildiğin komedi bu.. ben yazsam kimse sikine takmaz, orhan veli yazınca şiir oluyor..

ahan da ben de yazdım bak (bkz: muhittinler)
    #717135 (hidrojen, 09.10.2006 22:09 ~ 11.10.2006 12:51)
  3. fazla gerçekçi ve iğrenç bir yaklaşım olacak ama;
    "birden fazla ahmet ten oluşan topluluğa verilen isim"
    #717174 (sıçtırtma lamasına, 09.10.2006 22:16)
  4. (bkz: yazısız karikatürü anlamayıp izahını istemek) * *
    #717203 (thedewil, 09.10.2006 22:23 ~ 22:36)
  5. (bkz: ahmetler belediyesi)
    #717224 (zindik, 09.10.2006 22:27)
  6. efendim şiire daha yakından baktığımızda * * ünvanları görmekteyiz. zira ünvanlar toplumlardaki sınıfları ortaya çıkarmaktadır. yine başka bir şiirinde * sosyal ortam değişikliklerinden yine ünvanlarla bahsetmektedir.
    esasında şiir pek parlak olmasa da * okunan en kötü şiir olması kişinin en azından ahmet selçuk ilkan şiirimsilerini okumadığını gösterir ki bu kınanacak bir durum olmamakla beraber yine de orhan veliye hakaret taşır ki orhan veli demek bu şiir demek değildir. bu işin ehli insanlar vardır işi onlara bırakmak lazım gelir
    (bkz: mehmet fuad)
    #717264 (grejuva, 09.10.2006 22:35)

© 2008 - uludağ sözlük

ahmetler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ahmetler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ahmetler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hastane daminda elektrosokla oynayan eski sevgili » girit » hayat » ab grubu izleyici » hipoestezi » seviselim mi lan » timsah yuruyusu » deli bozgun dolu dizgin » otistik dusunce » yaran msn nickleri » hipokondriyazis » gece gec yatan yazarlarin basina gelebilecekler » puerperal psikozu » badem » eidetic imge » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kendini ozel hissetmek » hiperfaji » sizofreni » yunus bulbul un bu kadar sevecen olmasinin sebebi » ayak bakimi » cez basketball nymburk » mayfair » prisoner » blue card » olasiliksiz » hiperparatiroidi » se jinen azad » hilary hahn » firedod » tukenme