ahmet zorlu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ahmet nazif zorlu
  2. ata zorlu
  3. zorlu
  4. zorlu sevdam
  5. zorlu enerji
  6. mazhar zorlu
  7. mehmet zorlu
  8. eser zorlu
  9. olgun zorlu
  10. zorlu ikili

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» rus edebiyati » dil hapishanesi » tufek bakimi » kurtulusun yasli nufus sorunsali » hos geldiniz » aymaz » sebepsiz yere bir kisiye uyuz olmak » basliklari alt alta okumak » necip fazil kisakurek » anlatilacaklari dinleyecek kimse bulamamak » sozluk yazarlarindan aforizmalar » saadetin istirap cekmek oldugunu ben kesfettim » tout va bien » guney kore » cita » baglama » kapitalizmin besin kaynagi insanin hirsidir » derste uyuyan hoca » 792 sayili petrol kanunu » konusunca error veren kadinlar » cesme » 1858 » psp » soruya soruyla karsilik vermek » toplu tasima araci » yuruyen merdivende solda bekleyen tip » 90 larda ilkokul kokusu » ahmet saglam » ac misin tok musun a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa