ahmet saner 

kapat
  1. Faşist generaller tarafından 25 Hazıran 1981'de 22 yaşında idam edilen devrimci.
    *
    "Yaptıklarımdan hiç bir zaman pişmanlık duymadım. Şunu bilin ki dünyaya bir daha gelirsem aynı mücadeleleri, aynı şeyleri bir daha yaparım. Onun için kimsenin üzülmesini istemiyorum. Kimse üzülmesin, ben pişman değilim. amerikan emperyalizmine VE ONUN UŞAKLARINA KARŞI MÜCADELE VERDiM. Verdiğim mücadele doğru bir mücadeleydi. Bundan dolayı üzüntü duymuyorum.."
    #1328539 (vend avesta, 20.02.2007 23:35)
  2. arkadaşı Kadir Tandoğan ile birlikte Türkiye'deki CIA ajanlarına yönelik eylem yaptıkları için abd'nin isteği ile asılmış devrimcidir. infaz, "vietnam kasabı" olarak bilinen commer'in Türkiye ziyaretinden tam üç gün sonra 25 Haziran 1981'de gerçekleştirilmiştir. faşist diktatör Cunta, ahmet'in hayatını ABD ile ilişkilerine kurban etmişti..
    #3955941 (I belong to che, 13.09.2008 01:05)
  3. Yaptıklarımdan hiç bir zaman pişmanlık duymadım. Şunu bilin ki dünyaya bir daha gelirsem aynı mücadeleleri, aynı şeyleri bir daha yaparım. Onun için kimsenin üzülmesini istemiyorum. Kimse üzülmesin, ben pişman değilim. AMERiKAN EMPERYALiZMiNE VE ONUN UŞAKLARINA KARŞI MÜCADELE VERDiM. Verdiğim mücadele doğru bir mücadeleydi. Bundan dolayı üzüntü duymuyorum.."

ahmet saner

yiğit devrimci...
    #4249840 (I belong to che, 19.11.2008 00:32 ~ 00:33)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ahmet saner başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ahmet saner ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ahmet saner nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ahmet saner. Copyrights of the articles are belong to their authors.