ahmet oner 

kapat
  1. almanya da faaliyet gösteren arena boks promotion un sahibi tekirdag lı organizatör. fidel castro nun elinden birçok boksörü kaçırıp profesyonel yapmasıyla meşhur olmuş, dünyaca tanınmıştır. *
    #3622753 (serander, 05.07.2008 12:56 ~ 12:58)

© 2008 - uludağ sözlük

ahmet oner başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ahmet oner ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ahmet oner nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» atm den makbuz isteyen anarsist genc » manyerizm » artik melek degilim » benim hemen evlenmem lazim baba » izmir turkuleri » gerizekali sevgilim » entheogenic » yurtseven kardeslerin en kucuu » opioid » demostrasyon » 12 ekim 2008 ust duzey pkk lilarin vurulmasi » kot pantolonu kesip kot sort yapmak » sarhos diyaloglari » taharet muslugunun cinsel kimligi etkilemesi » dam ustunde biber kurutan eski sevgili » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » damda tum kufurleri sirasiyla sayan eski sevgili » evlenmek isteyen yazarlar » uludag sozluk copcatanlik burosu » grip olunca sesin piskopatca cikmasi » camel natural flavor » bakkal insani » askim coraplarin da islandi mi » prozopagnozi » seni sican seni » protect the skin you are in » necirvan barzani » pkk liya terorist deyip ulkucuye ses cikarmamak » evde ayran varken bakkala kolaya gitmek » stevemcqueen » archie thompson