ahmet nazif zorlu 

kapat
  1. zorlu holding'in sahibidir kendileri..

vestel manisaspor'u super lig'e çıkaran , fenerbahce'ye 5 gol atacak hale getiren adamdır da aynı zamanda..
    (killing joke, 20.06.2006 00:25 ~ 00:27)
  2. (bkz: vestel)
    (karpuzkabugu, 20.06.2006 01:13)
  3. galatasaraylıdır.
    (abuzittin zelzele, 20.06.2006 01:14)
  4. türkiye nin yeni, derin iş adamı, fazla uzaklara dönüp bakmamıza gerek yok, on yıl öncesini bir düşünün, evet 10 yıl önce de vestel vardı, peki başka ne vardı, bir de tekstil fabrikası adı verilen ama havludan başka bir şey üretmeyen bir yer, ne oldu da 10 yıl içinde de bu adam dünya devleri ile yarışmaya başladı, hangimizin evinde vestel markalı 2 adet ürün var, çogumuz vestel markalı bir alet kullanmıyoruz bile ama sayın zorlu her gün televizyonlarda dünya politikaları hakkında bilgiler vermekte, parayı basan alır gibi demeçlerde bulunmakta...

sayın zorlu, fabrikalarınızdaki kırmızı çizgiyi de halka açıklasanız mesela, işcilerinize köpek muamalesi yaptığınızı, ortağınızın paralarını kendi hesabınıza devredip adamı ayak oyunlarıyla yok ettiğinizi de anlatsanıza, işcileriniz kıdem tazminati hakkı kazanmasın diye seneleri dolmadan işden çıkartıp 2 ay sonra geri aldığınızda söylesenize, bizzat manisa da yaşayan ve sizin yanınızda çalışan insanlarla görüştüm bu mevzuları, sendikal faaliyetlerde bulunduğu için kayıp olan ve hala bulunamayan iki işcinize ne yaptığınıza söylesenize, her gün durmadan bir yerlere giden helikopterlerinizin ne taşıdığınıda anlatır mısınız kamuoyuna, cesaretiniz yok mu? açık ve net yazıyorum, cesareti olan insanlar var, ülke sanayisine halkı ezerek bütün manisa halkını pasifize ederek katkıda bulunuyorum diyorsunuz ya, ben şimdi satılık olmayan bir tv kanalı arıyorum, o ipliklerinizi bedava dağıtacam.
    (cehennem tanrisi, 11.08.2007 11:19 ~ 11:57)
  5. geçtiğimiz günlerde okuduğum bir röportajında, '' çin mallları türkiye'ye girdi de çok satıyor, ekonomi alt üst oluyor diye kimse hayıflanmasın, ülke de, kuyumcusu da, kasabı da, marangoz' u da tekstil işine girdi sektörü batırdı, asıl çin liler içimizde'' diyen iş adamı. *.
    (novakatinamite, 11.08.2007 11:22)
  6. kurtlar vadisi pusu dizisindeki davut tataroğlu'na ilham kaynağı olan zat. bu kadar kısa zamanda, bu kadar büyümesi mantıkla açıklanamayacak kadar kirlidir.
    (paleface, 11.08.2007 11:31 ~ 11:33)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» anastasia myskina » victoria s secret » ben aslinda cok sevmistim ikimizi » snot » oral seks sonrasi agzina saglik diyen adam » msn de cevrimdisi olmak » merket for helvete » paranin satin alamadiklari » zeytinburnu » fatal » unlulerin kisisel iletileri » give me five » ettehiyyatu » entel » yurumek » hepsi hepsi hayat nasil olsa » tayfa » yaran diyaloglar » gundeme ilgisiz gencler » vaudeville for vendetta » cevapsiz soru » neset ertas » dusa girmeden onceki usengeclik » kumru » seovi » mamba » 1908 » menemen olayi » cunt bloody cunt a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa