ahmet kekec 

kapat
  1. yeni safak yazarı. hızlı bir beşiktaş taraftarıdır ve kesinlikle değme spor yazarlarını arka cebinden çıkaracak mahiyette futbol bilgisi vardır. ayrıca deneme türündeki yazılarıyla edebiyat dünyamızın üstad yazarları arasındadır. hergün zevkle okunabilecek (cuma hariç) yazıları hala gazetesinde mevcuddur.
    (vezir tonyukuk, 25.04.2006 20:33 ~ 20:34)
  2. yenişafak isimli yobaz gazetede yobaz yazılar yazan, köşesini bırakmış şeriat özlemcisi, türkiyeyi ortaçağ karanlığına gömmek isteyenlerden biri daha..
    (plug in baby, 02.08.2006 17:55 ~ 17:59)
  3. yarından itibaren star gazetesinde yazılarını okuyacağımız kaliteli yazar.
    (grand ekinoks, 13.08.2006 18:12)
  4. tarafımdan ilgiyle takip edilen, olaylara eleştirel bakabilen, iyi tahliller yapan, kalite bir yazar
    (beyazyelkenli, 18.08.2006 22:32)
  5. (bkz: ne yani atatürk acıkmaz mıydı) *
    (beyazyelkenli, 23.08.2006 11:29 ~ 11:41)
  6. yeni safaktaki son yazısı için:
    http://www.yenisafak.com/...006/temmuz/31/akekec.html
    (vezir tonyukuk, 06.09.2006 15:53 ~ 15:55)
  7. engin ardic ile beraber türk basınının en iyi ayar veren köşe yazarı.
    (chilavert, 27.09.2006 14:27)
  8. (bkz: beni türk imamlarına emanet ediniz)
    (bkz: ali şükrü bey cinayeti/ birinci meclise yapılan darbe ve faili meşhur bir vaka)
    (bkz: inek sosyalizmi)
    (bkz: maalesef türkiye)
    (bkz: cia ve 12 eylül/ bir ihtilalin romanı)
    (bkz: yurtta sus cihanda sus)
    (bkz: yağmurdan sonra)
    (bkz: gazeteciyim ama tedavi görüyorum)
    (bkz: son iyi şeyler)
    (bkz: kalanlar)
    (bkz: derin roman)
    (bkz: kanamalı haydut)
    (nuh tufan, 25.10.2006 02:27 ~ 02:28)
  9. bunca zamandır hakkında yazmadığımı farkedince kendime kızmışımdır. ayyarın alası mevcuttur kendisinde. son okuduğum yazısında sabih kanadoglundan girmiş, suheyl batumla ilgilenmiş ve netekim paşadan * çıkmış...

http://www.stargazete.com/index.asp?haberID=108072
    (yesilbaslikertenkele, 29.12.2006 20:29)
  10. yahu bu adam okunmadan gün geçmiyor denilesi yazar. eğlendirici ve dokundurucu bir özelliği mevcuttur. dikkat ediniz bağımlılık yapar...
    (yesilbaslikertenkele, 30.12.2006 21:00)
  11. bugünkü baykal baba bizi kerkuk e gotur başlıklı yazısıyla yine giydirmiştir.

(bkz: http://www.stargazete.com/index.asp?haberID=109793)
    (chilavert, 19.01.2007 10:30)
  12. star gazetesinin genel yayın yönetmeni olmuştur. hayırlı olsundur kendisine. başarılarının devamlı olmasını temennimizdir...
    (yesilbaslikertenkele, 29.01.2007 12:06)
  13. --spoiler--
    http://www.stargazete.com/index.asp?haberID=120861
    --spoiler--
    (fobia, 19.05.2007 03:26 ~ 15:53)
  14. tandoğan,çağlayan ve gündoğdu mitinglerine çok sinirlenen bir yazar. e hadi hoşuna
    gitmedi anladık ta kalkıp bunlara seçkinlerin faşizmi dersen vakti ve sabrı olan sana
    seçkin ve faşizmin ayrı ayrı ve birlikte tanımını yapar, olmayanlar da bir tarafları
    ile gülerler be abi.
    (argiris, 22.05.2007 08:11)
  15. kaleminden sıradan köşe yazısı okumadığım köşe yazarı. mehmet altanı okumak için açtığım star gazetesi sayfasında tuhaftır önce ahmet kekeç i okur sonra mehmet altan ı okumadan sayfayı kapatırım. yazıya doyum bu olsa gerek.
    (brokerX5 ya da mustang, 13.02.2008 17:39)
  16. --spoiler--
    biz de sizden korkuyoruz ertug bey

Buyurmuş ki muhterem, ''Dünkü o şiddetli belagatı gördükten sonra son sözüm şu olacak: Böyle öfkeli bir üslup, bu hal, bu eda beni artık gerçekten korkutuyor.''

Haklı.

Başbakan’ın sözleri, korkutucu olmasa da, sertti.

Her zaman şunu savundum: Güç ve iktidar sahipleri tahammüllü olmak zorundadır.

Fakat, tahammülün de bir sınırı var demek ki. ''411 el kaosa kalktı'' diye manşet atarsanız, hem ''seçilmiş'' olmakları hasebiyle hiç değilse asgari bir nezaketi hak eden insanları, hem de o insanları seçip parlamentoya gönderen kahir ekseriyeti üzmüş olursunuz.

Buna kimsenin hakkı yok...

Başörtüsü düzenlemesini eleştirebilirsiniz, siyasi iktidarın icraatlarını yetersiz bulabilirsiniz...

Örneğin, ''Niçin bazı petrol firmalarına vergi muafiyeti getirmiyor, niçin bu firmaların kamuya olan borcunu daha çok ötelemiyor ve bazı bölgelerde rafineri kurmalarına izni vermiyor, niçin Hilton arazilerini imara açmıyor, niçin Süper Lig karşılaşmalarının yayın hakkını filanca gruba vermiyor?'' gibi... Fakat istiskal edemezsiniz...

Bir de diyor ki muhterem, ''Ben eleştiri hakkını kullandım...''

Ben de hep şunu merak ederim.

Medyamız, niçin eleştiri hakkını, hep de ''risksiz'' ve ''steril''; alanlarda kullanır?

Niçin, kamusal yasakları savunmak ve muhalefete muhalefet yapmak dışında, herhangi bir güç odağına karşı ''eleştirel tutum'' içinde olmaz?

Parlamentoyu eleştirmek, temsil mekanizmasını istiskal etmek, seçilmişleri gözden düşürecek yayınlar yapmak kolay.

Devlet ''erk''ini oluşturan diğer kurumlara karşı neden bu kadar teslimiyetçi ve kırılgansınız?

Neden, örneğin, bürokratik istibdada karşı açıktan cephe alamıyorsunuz?

Neden eleştirdiğiniz kurumları arasında MGK yok, TSK yok; Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay, Sayıştay ve sair kurumlar yok?

Başbakan ''korkutucu'' konuşmuş olabilir.

Keşke sinirlerine hakim olabilseydi.

Fakat, ''kaos''un kaynağı olarak gösterdiğiniz halk da sizden korkuyor.

Silahların arkasına gizlendiğinizde nasıl korkutucu olduğunuzu yakından biliyor.

Hep aynı şeyleri tekrarladığım öne sürülecek ama, bu gidişle hep aynı şeyleri tekrarlayacağım ve bundan bıkmayacağım:

Meslektaşlarınızı ''andıç''layıp suç örgütlerine hedef gösterdiğinizde daha mı az korkutucuydunuz?

Karargahta pişen haberleri manşetlerinize taşıdığınızda daha mı az korkutucuydunuz.

Parlamenter demokrasiye karşı ''cunta işbirliği''ni savunduğunuzda daha mı az korkutucuydunuz?

Peki, bazı darbelerin ''meşru'' olduğunu/olabileceğini kanıtlamak için yaptığınız manevralar...

Keskin dönüşleriniz...

Kenan Paşa'yı masum, tonton, resim sanatının kitsch örnekleriyle iştigal eden kendi halinde bir ihtiyar gösterme çabalarınız?

Zaten mağdur konumdaki bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşına ''Vay şerefsiz'' şeklindeki yüklenmeleriniz? (Alt tarafı Kürtçe şarkısına klip çekeceğini söylemişti.)

Buram buram asparagas kokan haberleriniz? (''Mini etekli kızı diri diri yaktılar'' ve ''testis'' haberleri...)

Bunlar daha mı az korkutucudur?

Biz de sizden korkuyoruz Ertuğ Bey...

Çok korkuyoruz hem de...

Gücü arkanıza aldığınızda neler yapabildiğinizi, nasıl ''kıyıcı'' varlıklara dönüştüğünüzü, azgın azınlığı palazlandıran o netameli ''28 Şubat süreci''nden biliyoruz.
    --spoiler--
    (bugulu atlas, 14.02.2008 13:07 ~ 13:13)
  17. "biz de sizden korkuyoruz ertuğ bey" başlıklı yazısı ile akp-doğan medyası arasında ki husumetten çok (ki burada "al birini vur ötekine" atasözü cuk diye oturmaktadır), doğan medyası'na takdir edilesi bir şekilde giydirmesinden dolayı takdirleri toplayan yazardır.
    (karamboldedans, 14.02.2008 14:08)
  18. kendi konuşurken fikir özgürlüğü, başkası konuşurken "bu konu şaka kaldırmaz"cı bir erdoğan bıyığı var bu şahsın. belki de yeni uzatmıştır.

cumhuriyetten öcünü almaya devam etmektedir. allah (akp) ona star gazetesinde genel yayın yönetmenliği de verdi, daha ne...
    (bl, 24.02.2008 15:42)
  19. ertuğrul ve özdemir in korkulu rüyası olsa gerek.
    (halil cibran, 25.03.2008 13:14)
  20. bugün şöyle bir yazı yazmıştır kendisi.

http://www.stargazete.com/index.asp?haberID=157041
    (hatun yoksa gidicem ben, 08.05.2008 16:58)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kendini yaktirmak kullerini bogaza dokturmek » al pacino » sozlukle ilgili istekler » masa ortusu » benim adminim isini bilir » karustu karakucak guresleri » erkek direksiyon ogretmeni » hayata dair ic burkan detaylar » otobuste kitap okuyan tip » bebbe nin besiktas a transferi » yusuf el kardavi » fehmi emre gungor » gulec » ilk besler » yabanci » ttnet musteri hizmetleri diyaloglari » ekinler dize kadar » harcsiz pasaport belgesi » sex pistols » ibra » 12 mayis 2008 cin depremi » tepesersemi » fayrouz » nina com » josh holloway in eski sevgilinin yerini almasi » angelina jolie nin kukusu » benim zarim esnek » ac milan » insanin tuvaletiyle uyumlu sicmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa