ahmet kaya vs ahmet kaya 

kapat
  1. ahmet kaya sevenlerle, sevmeyenlerin çekişmesinden doğan rekabet.

sözlüğün şu andaki haline tercüman durum; herkes ahmet kaya başlığı altına üşüşmüş durumda. nedir paylaşılamayan arkadaşlar diye sorasım geldi.
    #1775126 (leggare, 16.06.2007 03:07 ~ 03:22)
  2. (bkz: terörizm vs sanat)
    #1775130 (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 16.06.2007 03:09)
  3. eğer sözlükte kalkıpta biri bu adamı özgürlük savaşçısı ilan ederse, üşüşülmesi normal olan durum.
    #1775164 (dimarzio, 16.06.2007 03:16)
  4. ilk ahmet kaya'nın sanatını, ikinci ahmet kaya'nın yaptıklarını temsil edebileceği karşılaşmadır.
    #1775515 (spaltula, 16.06.2007 09:40)

© 2008 - uludağ sözlük

ahmet kaya vs ahmet kaya başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ahmet kaya vs ahmet kaya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ahmet kaya vs ahmet kaya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pudge wars » catlasa da patlasa da » okul cikisindaki kavgaya longbowman cagirmak » garson diyaloglari » bir karin doyurgaci olarak sigara » uretim cini » futbol tarihine gecmis unutulmaz sozler » night eternal » banainanma » sozluk dinlemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci